Zelfstandig werkend kok

Brouwerij de Prael door WerkPro wat je kunt leren over bier en lekker eten.. kom naar brouwerij de Prael

Onze brouwerij is ook een werk/leer omgeving voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, dus je zult zeker veel leren, want daar zijn we voor!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet geïnteresseerd zijn in het werk in de keuken; je werkt bij ons samen met anderen die die ook iets te leren hebben, en dat gaat niet altijd over koken.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een werkomgeving waarin veel kan, met veel verschillende soorten mensen. Je krijgt veel ruimte om ervarend te leren. De Prael is onderdeel van WerkPro, een grote organisatie met veel projecten voor mensen die een kans nodig hebben.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Video Link

lees verder