Bus van Zus
- Naam Bus van Zus
- Leerbedrijf ID 100693904
- KvK naam Kim Lindeman
- KvK nummer 93225083
- KvK vestigingsnummer 000021072485
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van overige bovenkleding
- Telefoon +31859025853
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 14
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Organisatieprofiel
- Omschrijving wij zijn het leukste foodtruck bedrijf van Nederland. met 4 volkswagenbusjes en 2 citroen HY busjes zijn we ook 1 van de grootste met een uniek concept. wij verzorgen catering op locatie van grote bedrijfsfeesten tot bruiloften maar ook een feestje op de oprit behoort tot de mogelijkheden! met een uitgebreid menu maken wij het een feestje voor de klant. wij mogen werken voor mooie grote bedrijven op mooie locaties en hebben nog veel leuke mogelijkheden in het verschiet.
- Informatie Leren & Werken bij ons kun je veel leren. wij zijn een jong en hip bedrijf met een gezellig en uniek team. wij leren je veel uit de praktijk en kunnen je echt veel leren in de praktijk. wij hebben 2 leermeesters die fulltime aanwezig zijn. wij hebben nu al meerdere stagiaires mogen begeleiden met veel plezier.
- Informatie Student wij staan open voor meerdere scholen/opleidingen. en hebben nu ook met wisselende scholen al samengewerkt o.a. Summa, de rooi pannen en ROC Koning Willem
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Bus van Zus
- Naam Bus van Zus
- Leerbedrijf ID 100693904
- KvK naam Kim Lindeman
- KvK nummer 93225083
Erkenningen
Sector: Cross-over
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
Onderzoekt de markt en doet voorstellen voor commercieel beleid (B1-K2)
- Verzamelt klant-, product- en marktinformatie (B1-K2-W1)
- Doet voorstellen voor verkoopbeleid, marketingbeleid en/of marktbewerking (B1-K2-W2)
Verzorgen aangeleverd en af te leveren product (B1-K3)
- Draagt zorg voor ontvangst en bewaren van producten (B1-K3-W1)
- Draagt zorg voor het verzendklaar maken van producten (B1-K3-W2)
- Bewaakt planning (B1-K3-W3)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (B1-K3-W4)
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K4)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K4-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K4-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K4-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K4-W4)
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
Runt de vestiging (B1-K2)
- Voert vestigingsbeleid uit (B1-K2-W1)
- Beheert de goederenstroom (B1-K2-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W3)
- Begeleidt medewerkers bij werkzaamheden (B1-K2-W4)
- Adviseert over de personeelsbehoefte (B1-K2-W5)
Optimaliseren bedrijfsactiviteiten (B1-K3)
- Analyseert bedrijfsgegevens en vormt visie (B1-K3-W1)
- Analyseert toeleveranciers en afzetmarkt (B1-K3-W2)
- Adviseert over innovaties (B1-K3-W3)
- Vormt netwerken en maakt hier gebruik van (B1-K3-W4)
Bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K4)
- Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces (B1-K4-W1)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K4-W2)
- Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K4-W3)
- Maakt presentatieplan (B1-K4-W4)
- Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces (B1-K4-W5)
Sector: Economie en administratie
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening (B1-K1)
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten (B1-K1-W1)
- Verzorgt zakelijke communicatie (B1-K1-W2)
- Verwerkt gegevens (B1-K1-W3)
- Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging (B1-K1-W4)
Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten (P6-K1)
- Levert managementinformatie (P6-K1-W1)
- Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten (P6-K1-W2)
- Voert marktonderzoeken uit (P6-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Business Services (23296)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (25148)
- Medewerker marketing en communicatie (90530)
- Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker) (90531)
- Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker) (90532)
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P4-K1)
- Vraagt offertes op en selecteert leveranciers (P4-K1-W1)
- Bestelt de voorraad (P4-K1-W2)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P4-K1-W3)
- Beheert de opslag van de voorraad (P4-K1-W4)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P4-K2)
- Verzamelt informatie (P4-K2-W1)
- Stelt de menukaart op (P4-K2-W2)
- Selecteert dranken (P4-K2-W3)
- Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze (P4-K2-W4)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P4-K2-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid (P4-K3-W1)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K3-W3)
- Begroot financiën (P4-K3-W4)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W5)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K3-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K3-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (90680)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening) (90686)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader) (90689)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening) (94161)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Bus van Zus
- Naam Bus van Zus
- Leerbedrijf ID 100693904
- KvK naam Kim Lindeman
- KvK nummer 93225083
Contactpersonen (1)
-
Kim Lindeman Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Food professionalRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenFood professional, Food specialist, Leidinggevende bediening, Meewerkend horeca ondernemer, Manager / ondernemer horeca, Gastheer / -vrouw, Marketing & Communication Specialist
Food specialist, Leidinggevende bediening, Meewerkend horeca ondernemer, Manager / ondernemer horeca, Gastheer / -vrouw, Marketing & Communication Specialist