Bus van Zus Gezellige alleskunner voor foodtrucks evenementen
een leuke afwisselend stage in een gezellig team. je werkt mee op locatie, helpt mee in de voorbereidingen, en op locatie maak je er een feestje van! zorgt dat de gasten blij zijn en helpt mee met bereiden/serveren vanuit de foodtruck. na afloop het opruimen en poetsen hoort er ook bij. ook mag je mee helpen met het maken van offertes en uitwerken van een mooi plan voor de klant. ontvangst van de goederen en op de juiste manier opslaan.
Naar wie zijn wij op zoek?
een leuke gezellige stagiaire die opzoek is naar uitdaging, afwisseling en het leuk vindt om er een feestje van te maken
Wat biedt het bedrijf?
een leuk en gezellig team, voel je thuis bij ons en maak er een feestje van op locatie. wij bieden een leuke werkplek waar je echt een team member bent en samen met ons nieuwe ideeën gaat uitwerken en je dus ook vrijheid hebt om er iets moois van te maken.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken