Leidinggevende bediening

Bavaria Brouwerijcafé

Tijdens een stage bij het Bavaria Brouwerijcafé ga je: - Onze bierfamilie begeleiden; - Organiseren van bierproeverijen; - De voorraad beheren en controleren; - Verbeterpunten aandragen; - Kennis maken met de Brabantse gezelligheid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een stagiair met de volgende kwaliteiten: - Leerbierig; - Organisatietalent; - Initiatiefnemer; - Gaat flexibel om met de wens van de gast.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons is geen enkele stagedag hetzelfde! We leggen graag zowel particuliere als zakelijke gasten in de watten, beschikken over een drietal multifunctionele zalen, verzorgen naast Food & Beverage ook bierspellen en faciliteren ook evenementen op locatie. Daarnaast mag je met een van onze tourguides ook op pad naar de Bavaria Brouwerij om kennis te maken met de Bavaria Brouwerijtour. Tot slot leren we je graag meer over ons breed bierassortiment. Kortom je wordt onderdeel van onze bierfamilie!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder