Cafe restaurant De Eendracht Blaricum
- Naam Cafe restaurant De Eendracht Blaricum
- Leerbedrijf ID 100148753
- KvK naam Tafelberg
- KvK nummer 67229212
- KvK vestigingsnummer 000037199919
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31355383975
- Totale capaciteit 4
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving De Eendracht Blaricum is dé huiskamer van Blaricum Een echte ontmoetingsplek voor de buurt, met aandacht voor kwaliteit eten en de goede relatie met de buurt. We maken lekker eten en drinken voor onze gasten, met producten van geselecteerde lokale leveranciers en alles volgens eigen recept. De sfeer is informeel en gezellig, de ideale omgeving voor elke gelegenheid. We doen het uit liefde voor lekkere dingen, uit liefde voor de buurt en omdat we het leuk vinden voor onze gasten te zorgen! Onze medewerkers zijn vriendelijk, gaan voor kwaliteit en staan altijd voor elkaar klaar. ONZE KERNWAARDES Kwaliteit - Informeel – Professioneel
- Informatie Leren & Werken De Eendracht Blaricum (voorheen de Tafelberg) heeft met de jaren vele leerlingen begeleid in keuken en bediening. Er heerst geen grote hiërarchie in ons bedrijf. Wat wil zeggen dat we als team samen werken en functioneren. Als leerling of stagiaire krijg je een 'open kijk' in onze organisatie waar je echt onderdeel van uit maakt. We begeleiden je door alle facetten van het bedrijf en geven je de kans om te ontwikkelen. Na je ervaring bij de Eendracht heb je een hele brede kennis vergaard waar je je gehele carrière op terug kunt blijven vallen
- Informatie Student We hebben erkende leermeesters die al geruime ervaring hebben in het begeleiden van leerlingen en stagiaires. Er is veel contact met de diverse opleidingen in de omgeving. Onze leermeesters staan open voor het samenwerken met welke opleiding dan ook.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Cafe restaurant De Eendracht Blaricum
- Naam Cafe restaurant De Eendracht Blaricum
- Leerbedrijf ID 100148753
- KvK naam Tafelberg
- KvK nummer 67229212
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 3-11-2020
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 1-1-2007
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 1-1-2007
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Cafe restaurant De Eendracht Blaricum
- Naam Cafe restaurant De Eendracht Blaricum
- Leerbedrijf ID 100148753
- KvK naam Tafelberg
- KvK nummer 67229212
Contactpersonen (1)
-
Damy Schuhmacher Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV