Cafe restaurant De Eendracht Blaricum opleiding zelfstandig werkend kok
Na een inwerk periode leren we je op weg om binnen het leerjaar het volgende zelfstandig uit te voeren; Je zorgt ervoor dat de processen binnen de parti’s optimaal gestructureerd worden. Je ondersteunt bij coaching en controle op handhaving HACCP procedures. Je ondersteunt bij het verzorgen van klein keukenonderhoud en ondersteunt bij het herkennen en doorgeven van groot onderhoud aan de chef-kok of Sous-chef. Je plant en voert mise en place werkzaamheden uit naar overeengekomen afspraken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je hebt een flexibele instelling met positieve energie en je bent stressbestendig. Je hebt overtuigingskracht, bent zelfstandig en resultaatgericht, communicatief vaardig en sociaal ingesteld
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden je de mogelijkheid om te ontplooien in een veelzijdige, dynamisch bedrijf. De Eendracht maakt onderdeel uit van Het Horeca Kantoor. Dat is een jong, professioneel en groeiende hospitality organisatie met meerdere locaties in en rondom Amsterdam. We bieden een werkomgeving waar eigen initiatief beloond wordt met oneindig veel doorgroeimogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring