Kok

Arsenaal SEAson B.V. Neem contact met ons op en wij zullen je meenemen in onze familie.

Je word volledig meegenomen in het verhaal van SEAson, werk en denk mee met onze prachtige locatie en emotie voor producten uit seizoen en uit de zee.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn opzoek naar mensen met karakter, sta open om te leren en wij helpen je verder te komen in het vak.

Wat biedt het bedrijf?

Dennis en Gabriƫlle Koopmans zijn de inspiratie achter SEAson Arsenaal. Zij verwezenlijken met volle overgave hun droom: het neusje van de zalm in vis- en seizoensproducten serveren. Op de historische plek van het Arsenaal geven zij hun eigen invull

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder