Kok

Floris & van Maurik VOF Toekomstige keukentopper

Jong en groeiend cateringbedrijf. Opereert voornamelijk in regio Gooi e.o. Moderne keuken en technieken. Van lunch tot diner, van happen tot ontbijt. Eigen productiekeuken moderne apparatuur.

Naar wie zijn wij op zoek?

betrouwbaar, loyaal, gemotiveerd, punctueel, leergierig, gezellig

Wat biedt het bedrijf?

genoeg kansen om veel te leren!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder