Gulpener BrouwLokaal B.V.
- Naam Gulpener BrouwLokaal B.V.
- Leerbedrijf ID 100448494
- KvK naam Gulpener BrouwLokaal B.V.
- KvK nummer 14635988
- KvK vestigingsnummer 000018486762
- Bedrijfsindeling Groothandel in dranken (geen zuivel)
- Telefoon +31648567755
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Het Gulpener BrouwLokaal is het bier- en kenniscentrum van de Gulpener Bierbrouwerij en daarnaast en vooral een unieke horecazaak. Dit unieke is, dat er gewerkt wordt volgens het 25-miles concept. Dit betekent dat wij alleen maar werken met lokale en verse producten. Gedurende de week rijden er ongeveer 20 lokale leveranciers aan en af met verse producten, die uiteindelijk verwerkt worden tot onderdeel van onze gerechten op de lunch-, borrel en dinerkaart. Afhankelijk van de tijd van het jaar zijn wij 6 dagen per week geopend van 11.30 uur tot 22.00 uur, de keuken sluit om 20.30 uur.
- Informatie Leren & Werken Het Gulpener BrouwLokaal is Erkend leerbedrijf, omdat we mensen in opleiding de kans willen bieden om te leren en ervaring op te doen in een uniek bedrijf. De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier en succes enkele stagiaires en leerlingen op weg geholpen naar een volgende stap in hun horeca-loopbaan.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Gulpener BrouwLokaal B.V.
- Naam Gulpener BrouwLokaal B.V.
- Leerbedrijf ID 100448494
- KvK naam Gulpener BrouwLokaal B.V.
- KvK nummer 14635988
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 25-9-2019
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 27-11-2019
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Gulpener BrouwLokaal B.V.
- Naam Gulpener BrouwLokaal B.V.
- Leerbedrijf ID 100448494
- KvK naam Gulpener BrouwLokaal B.V.
- KvK nummer 14635988
Contactpersonen (2)
-
Marianne Knops Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie
-
Maarten Sprenger Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie