Gulpener BrouwLokaal B.V. Lokaal leren bij het Gulpener BrouwLokaal!
De student of werknemer gaat werken met lokale en verse producten. Hieronder verstaan wij in eerste instantie het maken van mise en place, maar zeker ook het bereiden en doorgeven van gerechten van onze lunch-, borrel en dinerkaart.
Naar wie zijn wij op zoek?
Gemotiveerd, collegiaal, leergierig, flexibel en enthousiast!
Wat biedt het bedrijf?
Stap in het bruisende avontuur van het Gulpener BrouwLokaal! Wij zoeken een bevlogen kok die de uitdaging van ons veelzijdige concept vol overtuiging omarmt. Iemand met een grote liefde voor (het werken met) lokale producten, met creatieve ideeën en met een teamgeest. Het BrouwLokaal is een plek waar gezelligheid, culinair genot en bierbeleving samenkomen. Wij zijn het flagship van de Gulpener Bierbrouwerij. Het Gulpener merk komt hier volledig tot leven. De gerechten ondersteunen de prachtige, duurzaam gebrouwen Gulpener bieren. Een passie voor bier is een pré, maar we leren je ook graag meer over de veelzijdige smaaksensatie van bier en hoe deze te combineren met eten. De gasten zijn dan ook zeer gevarieerd; van bierliefhebbers pur sang tot zakelijke groepen. Elke dag start een nieuw horeca-avontuur. Dan ben je bij het Gulpener BrouwLokaal aan het goede adres. Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team, solliciteer dan nu!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat