Trattoria 'T Graefke Zelfstandig werkend kok stagiar bol
Tijdens de stage zul je in een hecht en jong team. Je opdrachten uitvoeren. Met een 1 op 1 begeleiding valt er veel te leren en zul je veel uit je stage kunnen halen. Tijdens het bedrijfsleven pas je vaardigheden toe, die je op school hebt geleerd. Je maakt deze eigen, en verbetert ze waar kan.
Naar wie zijn wij op zoek?
Enthousiast Leergierig Stressbestendig Aanpakker Teamplayer Planner Organisatorisch
Wat biedt het bedrijf?
Tijdens de stage zul je in een hecht en jong team. Je opdrachten uitvoeren. Met een 1 op 1 begeleiding valt er veel te leren en zul je veel uit je stage kunnen halen. Tijdens het bedrijfsleven pas je vaardigheden toe, die je op school hebt geleerd. Je maakt deze eigen, en verbetert ze waar kan.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers