Zelfstandig werkend kok

La bodega enthousiaste student horeca

Hij komt direct naast de Chef te staan en de chef begeleid hem een op een. Via recepturen word samen de dagelijkse mice en place gemaakt. In de middag en in de avond help de leerling de chef met het doorgeven van de gerechten

Naar wie zijn wij op zoek?

Oog voor detail, netjes werken, leuk vinden om met eten en mensen om te gaan. flexibel, collegiaal.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: . Een leuke en uitdagende stage plek, waarin jouw eigen kwaliteiten goed uitkomen en waar je met een leuk team werkt. · Goede sfeer met gezellige en hardwerkende horeca-collega’s · Doorgroeimogelijkheden en ontwikkeling · Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën · Goede arbeidsvoorwaarden. · Goede Personeelsmaaltijden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder