JUUDs HAL van Creatie B.V.
- Naam JUUDs HAL van Creatie B.V.
- Leerbedrijf ID 100746329
- KvK naam JUUDs HAL van Creatie B.V.
- KvK nummer 87816946
- KvK vestigingsnummer 000053711351
- Bedrijfsindeling Winkels gespecialiseerd in overige artikelen (rest)
- Telefoon +31617230982
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Wij zijn een bedrijf met meerdere mogelijkheden. In onze winkel worden kunstbenodigheden en cadeauartikelen en opmaakt gemaakte lijsten verkocht. Daarbij hebben wij een lijstenmakerij, fotostudio met eigen huisfotograaf en kun je pasfoto's laten maken. In t atelier worden workshops gegeven van kunst,kinderfeestjes,fotoworkshops, tot een vergadering gelegenheid, alles met of zonder lunch/gebak. Tevens komt er een zorgatelier met goede begeleiding. In ons horeca gedeelte, in het hart vd zaak. Kun je ontbijten en lunchen. Alles op basis van biologische producten. Gluten-soja- en koemelkvrij. Alles is plantbased.. U bent van harte welkom om eens te komen kijken en proeven..
- Informatie Leren & Werken De leerplek is voor in de keuken. Daarbij help je met alles mee, bij t bereiden en voorbereiden van gebak,ontbijt en lunchgerechten. Als er bestellingen binnen komen,deze mee opruimen. Alles wordt goed uitgelegd n voorgedaan.Er wordt enige mate van zelfstandigheid verwacht. In dit bedrijf doen we in het horeca gedeelte alles samen. Koken, bedienen,afwassen,opruimen,poetsen,vloer schrobben. Maar ook gezellige dingen zoals samen (waar kan met iedereen tegelijk) te lunchen of even koffie te drinken..
JUUDs HAL van Creatie B.V.
- Naam JUUDs HAL van Creatie B.V.
- Leerbedrijf ID 100746329
- KvK naam JUUDs HAL van Creatie B.V.
- KvK nummer 87816946
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 17-2-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 17-2-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
JUUDs HAL van Creatie B.V.
- Naam JUUDs HAL van Creatie B.V.
- Leerbedrijf ID 100746329
- KvK naam JUUDs HAL van Creatie B.V.
- KvK nummer 87816946
Contactpersonen (1)
-
Marloes Kerkman-Jansen Contactpersoon BPV, Praktijkopleider KokRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenKok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend kok
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend kok