JUUDs HAL van Creatie B.V. Multifunctionele plek waar je creativiteit wordt geprikkeld
Voor ieder nieuw schooljaar zoeken wij leerlingen. Wij zijn een nieuw gestart bedrijf(januari 2023) die zich richt op biologische voeding en plantvriendelijke producten. Tevens houden we rekening met vele allergieën,zoals glutenvrij,koemelkvrij,sojavrij. Verder bevinden in het bedrijf,buiten de ontbijt/lunchroom ook een kunstbenodigheden winkel(bestaat al meer dan 80 jaar), lijstenmakerij en een atelier met workshops(waar we ook de lunch voor verzorgen). Een super gezellig, multifunctioneel, fris bedrijf met veel gepassioneerde collega's op alle vlakken. Hier kun je veel leren maar mag je zeker een bijdrage leveren met nieuwe ideeën zodat we samen dit bedrijf steeds beter kunnen maken. Als leermeester ben ik bevoegd om je in dit proces te begeleiden. Hopelijk kunnen we er samen een mooie en leerzame tijd van maken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een leerling die ook zelfstandig kan gaan draaien in onze keuken. Bereid is om collega's op alle plekken in de zaak te helpen. Maar ook de handen uit de mouwen steekt voor onderhoud/poetsen ed
Wat biedt het bedrijf?
Een leuke uitdagende plek in een open keuken. Waar je naar recepten en aansturing gaat werken. Maar waar zeker ook ruimte is om je eigen ideeën en creativiteit te tonen. Wij hebben een leuke groep collega's die veel voor elkaar overhebben en helpen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring