Fletcher Wellness-Hotel Helmond KOK BBL (leerjaar '24/'25)
Als leerling kok ga jij ons keukenteam ondersteunen. + Jij werkt zowel in de Wellness keuken als in onze open keuken in het vernieuwde Duco restaurant. + Jij helpt bij het bereiden van gerechten, dit doe je onder andere op onze Josper Houtskooloven. + Elke dag zorg jij dat de gerechten mooi gepresenteerd naar onze gasten gaan. Ook de voorraad bijhouden is een van de werkzaamheden.
Naar wie zijn wij op zoek?
+ Relevant opleiding. + Jij houdt van variatie. Je geniet van de diverse werkzaamheden en staat open voor verschillende werktijden. + Jij wacht niet af, maar onderneemt zelf actie. + Jij hebt teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega’s de gasten in de watten
Wat biedt het bedrijf?
+ Een fijn salaris! + 25 vakantiedagen. + 8% vakantiegeld. + Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer vanaf 10 kilometer van jouw woonadres. + Een gratis overnachting in een van de ruim 110 hotels na het succesvol doorlopen van jouw proeftijd. + Een unieke Voordeelpas: wat dacht je van hoge kortingen op hotelovernachtingen, een dagje Wellness met korting, korting op Events en meer. + Deze voordelen kun je ook delen met je familie en vrienden. + Een goede werksfeer, met leuke collega's. + Verschillende mogelijkheden om door te groeien.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan