Zelfstandig werkend kok

Fletcher Wellness-Hotel Helmond KOK BBL (leerjaar '24/'25)

Als leerling kok ga jij ons keukenteam ondersteunen. + Jij werkt zowel in de Wellness keuken als in onze open keuken in het vernieuwde Duco restaurant. + Jij helpt bij het bereiden van gerechten, dit doe je onder andere op onze Josper Houtskooloven. + Elke dag zorg jij dat de gerechten mooi gepresenteerd naar onze gasten gaan. Ook de voorraad bijhouden is een van de werkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

+ Relevant opleiding. + Jij houdt van variatie. Je geniet van de diverse werkzaamheden en staat open voor verschillende werktijden. + Jij wacht niet af, maar onderneemt zelf actie. + Jij hebt teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega’s de gasten in de watten

Wat biedt het bedrijf?

+ Een fijn salaris! + 25 vakantiedagen. + 8% vakantiegeld. + Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer vanaf 10 kilometer van jouw woonadres. + Een gratis overnachting in een van de ruim 110 hotels na het succesvol doorlopen van jouw proeftijd. + Een unieke Voordeelpas: wat dacht je van hoge kortingen op hotelovernachtingen, een dagje Wellness met korting, korting op Events en meer. + Deze voordelen kun je ook delen met je familie en vrienden. + Een goede werksfeer, met leuke collega's. + Verschillende mogelijkheden om door te groeien.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder