Zelfstandig werkend kok

Gastrobar de Kade

Wij hebben een uitgebreide lunchkaart met gerechten van deze tijd in combinatie van mooie kwaliteit producten. in de avond hebben we een kaart met diverse hoofgerechten enz. Maar ook gerechten in om te delen door diverse kleine gerechten die je kan bestellen. Verder maken we bijna alles zelf en met verse producten vanuit de basis. we beschikken over een groot terras aan het kanaal van Helmond. Is de bedoeling dat je op alle plaatsen leert in de keuken zowel warm als koud. Met de bijbehorende mep.

Naar wie zijn wij op zoek?

creatief, spontaan, leergierig, zelfstandigheid, gevoel voor humor, passie voor het vak

Wat biedt het bedrijf?

je kan verwachten dat je in gezellig hecht team terecht komt ook bij goed functioneren zijn er doorgroeimogelijkheden voor de toekomst.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder