Restaurant ROKA Enthousiaste en energieke keukencollega gezocht!
Student BBL zelfstandig werkend kok gaat na instructie zelfstandig aan de slag. Voorbereidende werkzaamheden, koken en bereiden van menu en of menudelen, schoonmaakwerkzaamheden. Plannen en organiseren, keuken administratieve werkzaamheden en bestellingen plaatsten
Naar wie zijn wij op zoek?
Oog voor details Creativiteit Hygiene Doorzettings vermogen
Wat biedt het bedrijf?
Werken in een Oosterse keuken, met als hoofdlijn de Japanse Keuken. Leer bijv. koude bereidingen vis fileren en verschillen technieken om sushi te maken. Warme kant: voorbereideinden werkzaamheden, groenten snijden, vlees schoonmaken portioneren, vis fileren en portioneren, div sauzen bereiden en leert verschillende technieken met koken op een Teppanyaki plaat.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan