Taverne Bie Sjefke
- Naam Taverne Bie Sjefke
- Leerbedrijf ID 100745322
- KvK naam Taverne Bie Sjefke
- KvK nummer 87141507
- KvK vestigingsnummer 000053066456
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31611771694
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 4
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Charles en Alexandra zijn in september 2022 gestart met de gezellige taverne 'Bie Sjefke' in het gemeenschapshuis van Vilt, waar ze hun passie voor lekker eten en gezelligheid kunnen delen met de lokale gemeenschap en bezoekers van de regio. Naast heerlijk eten en drinken biedt de taverne ook een aangrenzende speeltuin en ijssalon, waardoor het de perfecte plek is voor gezinnen met kinderen.
- Informatie Leren & Werken Charles heeft in het verleden Charlie's gerund in het centrum van Valkenburg, en brengt zijn jarenlange ervaring en liefde voor de horeca naar Taverne Bie Sjefke. Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een gepassioneerd team dat er alles aan doet om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Taverne Bie Sjefke
- Naam Taverne Bie Sjefke
- Leerbedrijf ID 100745322
- KvK naam Taverne Bie Sjefke
- KvK nummer 87141507
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening (P2-K1-W1)
- Voert contractbeheer uit (P2-K1-W2)
- Beheert financiën (P2-K1-W3)
- Stemt af met het management (P2-K1-W4)
Geeft leiding (P2-K2)
- Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan (P2-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P2-K2-W2)
- Voert gesprekken met medewerkers (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitair leidinggeven (23083)
- Facilitair leidinggevende (25175)
- Facilitair leidinggevende (91320)
- Facilitair leidinggevende (95750)
- Facilitaire dienstverlener (22183)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende) (94180)
- Facilitaire dienstverlening (23247)
- Horeca en bakkerij (79120)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Taverne Bie Sjefke
- Naam Taverne Bie Sjefke
- Leerbedrijf ID 100745322
- KvK naam Taverne Bie Sjefke
- KvK nummer 87141507
Contactpersonen (1)
-
Charles Otten Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Manager / ondernemer horecaRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenManager / ondernemer horeca, Kok, Facilitair leidinggevende
Kok, Facilitair leidinggevende