The Dutch
- Naam The Dutch
- Leerbedrijf ID 100158162
- KvK naam The Dutch Business Sport and Recreation Exploitation B.V.
- KvK nummer 30230864
- KvK vestigingsnummer 000019754981
- Bedrijfsindeling Overige sportaccommodaties
- Telefoon +31883399120
- Bedrijfsgrootte 51 tot en met 100 medewerkers
- Totale capaciteit 7
- Stage/bbl overeenkomsten 4
Organisatieprofiel
- Informatie Student Service, kwaliteit en exclusiviteit zijn kernbegrippen op The Dutch. We streven er naar onze members en gasten bij ieder bezoek een onvergetelijk en perfect verzorgd verblijf te bezorgen. Wij zijn op zoek naar medewerkers die zich thuis voelen in deze omgeving en onze kernbegrippen iedere dag weer vol enthousiasme uitdragen.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
The Dutch
- Naam The Dutch
- Leerbedrijf ID 100158162
- KvK naam The Dutch Business Sport and Recreation Exploitation B.V.
- KvK nummer 30230864
Erkenningen
Sector: Cross-over
Assisteert bij het opstellen van operationele plannen ter uitwerking van het marketing- en communicatiebeleid (B1-K1)
- Zoekt informatie op voor een operationeel plan en analyseert deze (B1-K1-W1)
- Doet voorstellen voor een operationeel plan (B1-K1-W2)
- Werkt een operationeel plan uit (B1-K1-W3)
- Becommentarieert en actualiseert operationele plannen (B1-K1-W4)
Verzorgt on- en offline marketing- en communicatieactiviteiten (B1-K2)
- Bedenkt oplossingen voor marketing- en communicatievraagstukken (B1-K2-W1)
- Verzorgt de informatie op internet en intranet en onderhoudt de website (B1-K2-W2)
Organiseert evenementen (B1-K3)
- Overlegt met opdrachtgever (B1-K3-W1)
- Stelt een plan van aanpak op voor een evenement en licht dit toe (B1-K3-W2)
- Coördineert en bewaakt de voortgang tijdens het evenement en evalueert het evenement (B1-K3-W3)
Treedt op als aanspreekpunt voor (B1-K4)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K4-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K4-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K4-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K4-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K4-W5)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K4-W6)
Realiseert commercieel aanbod (B1-K5)
- Promoot producten en diensten (B1-K5-W1)
- Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten (B1-K5-W2)
- Maakt een prijsberekening bij het aanbod (B1-K5-W3)
Sector: Economie en administratie
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening (B1-K1)
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten (B1-K1-W1)
- Verzorgt zakelijke communicatie (B1-K1-W2)
- Verwerkt gegevens (B1-K1-W3)
- Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging (B1-K1-W4)
Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten (P6-K1)
- Levert managementinformatie (P6-K1-W1)
- Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten (P6-K1-W2)
- Voert marktonderzoeken uit (P6-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Business Services (23296)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (25148)
- Medewerker marketing en communicatie (90530)
- Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker) (90531)
- Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker) (90532)
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening (B1-K1)
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten (B1-K1-W1)
- Verzorgt zakelijke communicatie (B1-K1-W2)
- Verwerkt gegevens (B1-K1-W3)
- Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging (B1-K1-W4)
Voert office & management support uit (P3-K1)
- Levert managementinformatie (P3-K1-W1)
- Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information (P3-K1-W2)
- Handelt administratieve en financiële zaken af (P3-K1-W3)
- Organiseert interne bijeenkomsten (P3-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Business Services (23296)
- Management assistant (25574)
- Managementassistent (90510)
- Managementassistent (Directiesecretaresse) (90511)
- Managementassistent (Projectsecretaresse) (90512)
- Managementassistent/directiesecretaresse (25151)
- Office- en managementsupport (23231)
- Secretariele beroepen (23069)
- Secretariele beroepen (93250)
- Secretariële beroepen (22157)
- Secretariële beroepen (95390)
- Secretariele beroepen (Directiesecretaresse) (93251)
- Secretariele beroepen (Directiesecretaresse/managementassistent) (95391)
- Secretariele beroepen (Juridisch secretaresse) (95392)
- Secretariele beroepen (Managementassistent) (93252)
- Secretariele beroepen (Medisch secretaresse) (95393)
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Zorgdragen voor natuurlijke producten, dieren, materialen, middelen en/of de omgeving (P8-K1)
- Verzorgt en/of onderhoudt natuurlijke producten, dieren en/of groene (leef)omgeving (P8-K1-W1)
- Onderhoudt materialen, middelen en werkomgeving (P8-K1-W2)
- Transporteert materialen, middelen, natuurlijke producten en/of dieren (P8-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent natuur en groen) (97473)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent plantenteelt) (97474)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Natuur en leefomgeving) (97023)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Plantenteelt) (97024)
- Assistent plant of (groene) leefomgeving (25258)
- Assistent plant of (groene) leefomgeving (97799)
- Assistent plant, dier of (groene) leefomgeving (25657)
- Entree (23110)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
Sector: Horeca en bakkerij
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening (P2-K1-W1)
- Voert contractbeheer uit (P2-K1-W2)
- Beheert financiën (P2-K1-W3)
- Stemt af met het management (P2-K1-W4)
Geeft leiding (P2-K2)
- Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan (P2-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P2-K2-W2)
- Voert gesprekken met medewerkers (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitair leidinggeven (23083)
- Facilitair leidinggevende (25175)
- Facilitair leidinggevende (91320)
- Facilitair leidinggevende (95750)
- Facilitaire dienstverlener (22183)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende) (94180)
- Facilitaire dienstverlening (23247)
- Horeca en bakkerij (79120)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P3-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P3-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P3-K1-W2)
- Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten (P3-K1-W3)
- Stelt de menukaart op (P3-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P3-K1-W5)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P3-K1-W6)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P3-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P3-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P3-K2-W1)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K2-W2)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Gespecialiseerd kok) (95101)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Toerisme en recreatie
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K1-W6)
Voert administratieve en financiële processen uit (B1-K2)
- Stelt informatiemateriaal samen (B1-K2-W1)
- Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af (B1-K2-W2)
- Houdt de administratie bij (B1-K2-W3)
- Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening (B1-K2-W4)
Organiseert activiteiten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden (P1-K1)
- Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten (P1-K1-W1)
- Bereidt de uitvoering van activiteiten voor (P1-K1-W2)
- Begeleidt activiteiten (P1-K1-W3)
- Rondt de activiteit af (P1-K1-W4)
- Draagt bij aan een veilig en aangenaam verblijf op een recreatiebedrijf/op locatie (P1-K1-W5)
- Ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden op een recreatiebedrijf/op locatie (P1-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Aqua & leisure (Aqua & leisure host) (93240)
- Aqua & leisure host (90630)
- Front officemedewerker (90620)
- Frontofficemedewerker (94070)
- Leisure & hospitality (22187)
- Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host) (94120)
- Leisure & hospitality host (90670)
- Toerisme en recreatie (79130)
- Travel, leisure & hospitality (23134)
- Travel, Leisure & Hospitality (23264)
- Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (25353)
- Zelfstandig medewerker travel & hospitality (25354)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte (B1-K1)
- Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water (B1-K1-W1)
- Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer (B1-K1-W2)
- Communiceert over het werk (B1-K1-W3)
- Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit (B1-K1-W4)
Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen (P1-K1)
- Legt tuinen en/of stadsgroen aan (P1-K1-W1)
- Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen (P1-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Experimentele leergang vmbo-mbo niveau 2 in de sector landbouw en natuurlijke omgeving (80040)
- Groen, grond, infra (22239)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Groene ruimte (23394)
- Medewerker hovenier (25452)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 2 (Medewerker buitenruimte) (97531)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte (B1-K1)
- Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water (B1-K1-W1)
- Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer (B1-K1-W2)
- Communiceert over het werk (B1-K1-W3)
- Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit (B1-K1-W4)
Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen (P4-K1)
- Legt tuinen en/of stadsgroen aan (P4-K1-W1)
- Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen (P4-K1-W2)
- Begeleidt zijn team op vaktechnisch gebied (P4-K1-W3)
- Bewaakt de planning op de uitvoeringslocatie (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Experimentele leergang vmbo-mbo niveau 2 in de sector landbouw en natuurlijke omgeving (80040)
- Groen, grond, infra (22239)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Groene ruimte (23394)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Natuur en groene ruimte 3 (Vakbekwaam hovenier) (97253)
- Vakbekwaam hovenier (25455)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
The Dutch
- Naam The Dutch
- Leerbedrijf ID 100158162
- KvK naam The Dutch Business Sport and Recreation Exploitation B.V.
- KvK nummer 30230864
Contactpersonen (5)
-
Anke van Dalen-Pennings Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Zelfstandig werkend gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenZelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca, Gastheer / -vrouw, Marketing & Communication Specialist
Manager / ondernemer horeca, Gastheer / -vrouw, Marketing & Communication Specialist -
Naomi Dubbeldam Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Naomi Dubbeldam Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Derck Versteegh Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Medewerker hovenierRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenMedewerker hovenier, Assistent plant, dier of groene omgeving
Assistent plant, dier of groene omgeving -
Jimi Wesseling Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV