Vermaat Werkgebouw Zuid OSP Catering
- Naam Vermaat Werkgebouw Zuid OSP Catering
- Leerbedrijf ID 100735996
- KvK naam Gemeente Apeldoorn
- KvK nummer 08223882
- KvK vestigingsnummer 000025071270
- Bedrijfsindeling Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.
- Telefoon +31555805453
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Werkgebouw Zuid OSP Catering. Horecamanager ; Carolien van den Heuvel Aruba 4 7332 BK Apeldoorn 0555805453 0633781689 Gemeenteapeldoornzuid@ospcatering.nl Gewenste persoonlijke kwaliteiten/ eigenschappen zijn het zich houden aan de huisregels, maar met name gemotiveerd zijn om aan je eigen traject te werken. Wat.... een leerplek bij OSP catering, Wat doen de stagiaires zoal? - bereiden van koude en warme gerechten. - het opbouwen van het buffet. - verzorgen van lunches. - schoonmaakwerkzaamheden in de keuken en restaurant - kassawerkzaamheden. - ontvangst goederen. - omgang met klanten en collega’s. - communiceren . - meepraten/ denken in een werkoverleg. - het vasthouden aan afspraken - het inwerken van nieuwe deelnemers in de leerwerk-setting waar we ook mee werken. Tijdens de werkzaamheden leren de stagiaires: • samen te werken; * cateringvaardigheden; • omgaan met druk/ stress/ kritiek en tegenslag; • sociale-en werknemersvaardigheden verder te ontwikkelen; • structuur in hun werk aanbrengen. *het proberen te behalen van de HACCP en Allergenen certificaat. Waar... De stagiaires volgen het traject binnen Werkgebouw Zuid te Apeldoorn. Het restaurant is geopend van 11.45 uur tot 13:15 uur. Er komen in het restaurant gemiddeld 40 gasten eten . ( voor Corona waren het er 90, dus hopelijk wordt dit aantal weer hoger). Wij streven naar 5 werkdagen van 7:45 uur tot 14:15 uur. Bij geschiktheid - Startdatum; wanneer start de stagiaire. - Kleding; de stagiaires moeten zelf een zwarte broek en veilige schoenen aanschaffen. Blouses en schorten worden door de horecamanager verstrekt en gewassen. - Start; via de ingang van Werkgebouw Zuid Er wordt een toegangs pasje aangevraagd, zodat de stagiaire toegang heeft tot het gebouw. - Huisregels; uitleg huisregels, en deze in tweevoud tekenen Traject - Evaluatiegesprek; Als een stagiaire gestart is vinden er geregeld gesprekken plaats; - Portfolio; De stagiaire gaat tijdens dit traject werken aan catering/werknemersvaardigheden. Uitleg hierover vind je in het portfolio. - Voortgangsgesprekken; na het intakegesprek vindt er na 1 maand een gesprek plaats waarin er wordt gekeken naar het verloop. Waar loopt de stagiaire tegen aan, wat gaat goed en waar moet/wil hij nog aan werken. Het kan ook zijn dat er tussendoor extra gesprekken plaats vinden, omdat het bv. niet goed gaat of er speelt iets belangrijks wat niet kan wachten. - Beoordelingsgesprek/ Exit gesprekken; vanaf dit moment vinden er gesprekken met de stagiaires plaats met de begeleider van school . Door HM wordt er een getuigschrift uitgereikt Wij hopen op een fijne samenwerking met een positief resultaat
- Informatie Leren & Werken Wij zijn een erkend leerbedrijf, omdat ik met heel veel passie deelnemers begeleid met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hier naast zou ik ook graag stagiaires willen begeleiden , zodat zij kunnen groeien in hun vak / en werknemersvaardigheden. Een goede werksfeer vind ik heel belangrijk.
Vermaat Werkgebouw Zuid OSP Catering
- Naam Vermaat Werkgebouw Zuid OSP Catering
- Leerbedrijf ID 100735996
- KvK naam Gemeente Apeldoorn
- KvK nummer 08223882
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 28-10-2022
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 3 / 28-10-2022
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers (P2-K1-W2)
- Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (1e Medewerker fastservice) (94200)
- Horeca en bakkerij (79120)
niveau 2 / 28-10-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 2 / 28-10-2022
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Medewerker fastservice) (94190)
- Horeca en bakkerij (79120)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
niveau 0 / 28-10-2022
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
Vermaat Werkgebouw Zuid OSP Catering
- Naam Vermaat Werkgebouw Zuid OSP Catering
- Leerbedrijf ID 100735996
- KvK naam Gemeente Apeldoorn
- KvK nummer 08223882
Contactpersonen (1)
-
Carolien van den Heuvel Contactpersoon BPV, Praktijkopleider KokRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenKok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Assistent dienstverlening, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, 1e Medewerker fastservice, Medewerker fastservice
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Assistent dienstverlening, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, 1e Medewerker fastservice, Medewerker fastservice