Vondelkoeken
- Naam Vondelkoeken
- Leerbedrijf ID 100627416
- KvK naam Gisko
- KvK nummer 85036102
- KvK vestigingsnummer 000037779710
- Bedrijfsindeling Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling
- Telefoon +31641413456
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 2
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Vondelkoeken
- Naam Vondelkoeken
- Leerbedrijf ID 100627416
- KvK naam Gisko
- KvK nummer 85036102
Erkenningen
Sector: Cross-over
Voert het verkooptraject uit (B1-K1)
- Bereidt het verkooptraject voor (B1-K1-W1)
- Doet een aanbod met prijsberekening (B1-K1-W2)
- Voert verkoopgesprekken (B1-K1-W3)
- Verzorgt het (interne) ordertraject (B1-K1-W4)
Zorgt voor relatiebeheer en klantenservice (B1-K2)
- Onderhoudt klantcontact en voert aftersales uit (B1-K2-W1)
- Behandelt klachten (B1-K2-W2)
- Voert promotieactiviteiten uit (B1-K2-W3)
- Voert webcare werkzaamheden uit (B1-K2-W4)
Onderzoekt de markt en doet voorstellen voor commercieel beleid (B1-K3)
- Verzamelt klant-, product- en marktinformatie (B1-K3-W1)
- Doet voorstellen voor verkoopbeleid, marketingbeleid en/of marktbewerking (B1-K3-W2)
Ontwerpt de media-uiting (B1-K4)
- Bespreekt de opdracht (B1-K4-W1)
- Maakt een planning (B1-K4-W2)
- Oriënteert zich op opdrachtgever/doelgroep/onderwerp (B1-K4-W3)
- Maakt een concept (B1-K4-W4)
- Maakt een ontwerp (B1-K4-W5)
- Presenteert het concept en/of ontwerp van de media-uiting (B1-K4-W6)
Realiseert de media-uiting (B1-K5)
- Bereidt de realisatie voor (B1-K5-W1)
- Bewaakt voortgang en beoordeelt resultaat van uitbesteding of deelproject (B1-K5-W2)
- Maakt de media-uiting (B1-K5-W3)
- Levert de media-uiting op (B1-K5-W4)
- Houdt het (digitaal) archief bij (B1-K5-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- E-commercemanager (26010)
Sector: Economie en administratie
Onderzoekt de customer journey (B1-K1)
- Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart (B1-K1-W1)
- Analyseert de customer journey (B1-K1-W2)
- Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen (B1-K1-W3)
- Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart (B1-K1-W4)
- Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking (B1-K1-W5)
Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten (B1-K2)
- Inventariseert wensen en behoeften (B1-K2-W1)
- Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit (B1-K2-W2)
- Voert webcare uit (B1-K2-W3)
Voert het accountmanagement uit en beheert relaties (P4-K1)
- Voert accountanalyses uit (P4-K1-W1)
- Stelt een accountplan op (P4-K1-W2)
- Coördineert het uitvoeren van een accountplan (P4-K1-W3)
- Evalueert een accountplan (P4-K1-W4)
- Bouwt en onderhoudt een relatienetwerk (P4-K1-W5)
Voert een commercieel traject uit (P4-K2)
- Bereidt een commercieel traject voor (P4-K2-W1)
- Acquireert klanten en/of opdrachten (P4-K2-W2)
- Voert een verkoopgesprek (P4-K2-W3)
- Doet klanten een commercieel aanbod (P4-K2-W4)
- Verzorgt het interne ordertraject (P4-K2-W5)
- Voert aftersales uit (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- (Junior) accountmanager (25132)
- Commercie (23064)
- Commercie (23354)
- Commercieel medewerker (22164)
- Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager ECABO) (93801)
- Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager KC Handel) (93802)
- Economie en administratie (79090)
- Werkvoorbereider houtbranche (Commercieel technisch medewerker houthandel) (94654)
- Werkvoorbereider houtbranche (Werkvoorbereider houthandel) (94653)
Onderzoekt de customer journey (B1-K1)
- Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart (B1-K1-W1)
- Analyseert de customer journey (B1-K1-W2)
- Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen (B1-K1-W3)
- Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart (B1-K1-W4)
- Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking (B1-K1-W5)
Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten (B1-K2)
- Inventariseert wensen en behoeften (B1-K2-W1)
- Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit (B1-K2-W2)
- Voert webcare uit (B1-K2-W3)
Geeft tactische input voor het vestigingsbeleid (P5-K1)
- Vertaalt trends en ontwikkelingen naar groeimogelijkheden voor de vestiging (P5-K1-W1)
- Levert input voor een vestigingsplan (P5-K1-W2)
- Bewaakt een omzet- en kostenplan (P5-K1-W3)
- Presenteert en profileert de vestiging in netwerken (P5-K1-W4)
Coördineert operationele processen en werkzaamheden (P5-K2)
- Draagt bij aan het evalueren van het uitgevoerde vestigingsbeleid (P5-K2-W1)
- Informeert collega's over trends, bedrijfsvoering en visie (P5-K2-W2)
- Adviseert over de personeelsbehoefte (P5-K2-W3)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P5-K2-W4)
- Coördineert de goederenstroom (P5-K2-W5)
- Coacht en ondersteunt collega's bij werkzaamheden (P5-K2-W6)
Voert een commercieel traject uit (P5-K3)
- Bereidt een commercieel traject voor (P5-K3-W1)
- Acquireert klanten en/of opdrachten (P5-K3-W2)
- Voert een verkoopgesprek (P5-K3-W3)
- Doet klanten een commercieel aanbod (P5-K3-W4)
- Verzorgt het interne ordertraject (P5-K3-W5)
- Bereidt de inkoop voor (P5-K3-W6)
- Voert aftersales uit (P5-K3-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Commercie (23064)
- Commercie (23354)
- Economie en administratie (79090)
- Manager handel (22146)
- Manager handel (Vestigingsmanager groothandel) (93494)
- Vestigingsmanager groothandel (25137)
- Vestigingsmanager groothandel (90100)
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Werkt mee aan hospitality, advies en verkoop (B1-K1)
- Ontvangt klanten en verleent service (B1-K1-W1)
- Voert (advies)gesprekken (B1-K1-W2)
- Handelt de verkoop af (B1-K1-W3)
- Ondersteunt het retailteam tijdens de werkzaamheden (B1-K1-W4)
Begeleidt retailondersteunende processen (B1-K2)
- Begeleidt de goederenstroom (B1-K2-W1)
- Begeleidt de artikelpresentatie en/of visual merchandising (B1-K2-W2)
- Informeert retailteam over trends, bedrijfsvoering en visie (B1-K2-W3)
- Initieert en/of begeleidt verbeterprocessen binnen de eigen afdeling of vestiging (B1-K2-W4)
- Profileert de organisatie in de lokale markt (B1-K2-W5)
Voert taken omtrent personeelsmanagement uit (B1-K3)
- Maakt werkplanningen (B1-K3-W1)
- Voert activiteiten uit ten behoeve van in- en uitstroom van medewerkers (B1-K3-W2)
- Voert activiteiten uit ten behoeve van beoordelen en ontwikkelen van medewerkers (B1-K3-W3)
- Voert activiteiten uit ten behoeve van het verzuimbeleid (B1-K3-W4)
Geeft tactisch leiding aan de eigen afdeling of vestiging (B1-K4)
- Stelt doelstellingen op voor de eigen afdeling of vestiging (B1-K4-W1)
- Interpreteert beschikbare operationele gegevens voor strategische verbeteringen (B1-K4-W2)
- Onderzoekt nieuwe kansen (B1-K4-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Afdelingsmanager (90920)
- Filiaalmanager (90950)
- Filiaalmanager (Filiaalmanager detailhandel) (90951)
- Filiaalmanager (Manager wonen) (90952)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Management retail (23076)
- Management retail (23193)
- Manager groene detailhandel (97792)
- Manager handel (22146)
- Manager handel (93490)
- Manager handel (Afdelingsmanager) (93491)
- Manager handel (Filiaalmanager) (93492)
- Manager handel (Manager wonen) (93493)
- Manager retail (25162)
- Manager retail (25502)
- Retail Management (23323)
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Brood- en banketbakker) (94221)
- Brood- en banketbakker (90720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Uitvoerend bakker (25173)
- Uitvoerend bakker (95747)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces beheersen (P2-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P2-K1-W1)
- Bedient en regelt productieapparatuur (P2-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen (P2-K1-W3)
- Bewaakt planning en houdt toezicht (P2-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (97340)
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakbekwaam medewerker voeding en technologie (25461)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Vondelkoeken
- Naam Vondelkoeken
- Leerbedrijf ID 100627416
- KvK naam Gisko
- KvK nummer 85036102
Contactpersonen (2)
-
Bob Ruhof Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Commercieel medewerkerRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenCommercieel medewerker, Junior accountmanager, E-commercemanager, Junior manager groothandel, Retailmanager
Junior accountmanager, E-commercemanager, Junior manager groothandel, Retailmanager -
Monique Ruhof-ter Halle Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniekRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenVakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Uitvoerend bakker, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Uitvoerend bakker, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie