Assistent dienstverlening

Active Club Den Haag Active Club receptiemedewerker en assistent van de trainers

De student of werknemer gaat de trainers van de Active Club ondersteunen in het maken van de afspraken van de leden, het opnemen van de telefoon en het beantwoorden van de whatsapp berichten van de leden en anderen organisatorische werkzaamheden achter de receptie van de Active Club Den Haag. Daarnaast is de student of werknemer voor de leden een aanspreekpunt en vriendelijk gezicht achter de receptie. Hij of zij maakt koffie en thee voor de leden en sapje. Ook zijn er wat schoonmaakwerkzaamheden in de kleedkamers, het netjes houden van de wasbakken en het bijvullen van zeep en papier in de kleedkamers. De student komt terecht in een heel ervaren team en een goed lopend bedrijf dat al 25 jaar bestaat. De Active Club werkt hard voor de leden om ze fit en gezond te houden. Het is handig als de student begrijpt dat je met honing meer vliegen vangt dan met azijn en dat klantvriendelijkheid en een gulle lach het halve werk zijn. Een redelijke beheersing van de engelse taal is nodig.

Naar wie zijn wij op zoek?

Redelijke kennis van Engels Vriendelijk en voorkomend Altijd bereid de leden te helpen en de trainers te assisteren Proactief

Wat biedt het bedrijf?

Zoals gezegd bestaat de Active Club al 25 jaar. Wij werken met mensen en voor mensen en iedereen kan bij ons ervaring opdoen en een begin maken met een carriere. Hoe die verloopt hangt af van de persoon en zijn of haar inzet en talenten.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

lees verder