Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Anne & Max Fahrenheitstraat Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw gezocht voor Anne&Max Fahrenheitstraat in Den Haag

Bij ons ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch en high tea of hartige hapjes in de middag. We werken met verse, authentieke en gezonde producten. Maar boven alles willen we een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent We bieden een stageplek aan voor een aantal dagen per week als allround medewerker horeca. Als allround medewerker horeca wordt je getraind in de bediening & keuken. Jij zal via onze bediening en gastvrijheidstraining een echte Anne of Max worden die de allerbeste service kan bieden aan de gasten. Als sandwichchef ben je verantwoordelijk dat de gerechten vers zijn, er aantrekkelijk uitzien en de verhoudingen zo zijn, dat de combinatie van smaken perfect is. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de gerechten en dat het werken in de keuken en in de afwas volgens onze hygiƫne standaarden en handboeken worden uitgevoerd.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij beschikt over een enthousiaste persoonlijkheid met een liefde voor gastvrijheid. Een echte doorzetter die zich vol stort in allerlei uitdagingen! Dit kan de beste stage ooit worden!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een leuke en gezellige werkplek aan. Met een jong en leuk team zorgen wij voor voldoende afwisselende werkzaamheden en uitdagingen. Na afloop van je stage is een vaste baan bespreekbaar.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder