Medewerker hovenier

Astrum Tuin en Groenprojecten Hallo groene held!, word jij een groenspecialst binnen ons hoveniersbedrijf?

Je gaat mee op pad met een voorman, naar een aanlegklus of tuinonderhoud. Werken bij Astrum betekent lekker buiten aan de slag. Mooie dingen maken en klanten tevreden stellen met wat je maakt. We bieden afwisselend werk binnen de regio Leiden, Delft, Rotterdam en Den Haag. Werken doen we samen, dus is brede inzetbaarheid belangrijk. Zo kan je je werkzaamheden afwisselen en dat houdt je dag gevarieerd en leuk. Zo maak je samen bijvoorbeeld een vlonder of overkapping, maar kun je de andere dag met je vingers in de grond zitten voor beplanting.

Naar wie zijn wij op zoek?

je hebt een passie voor tuinen en groen, je vindt leuk werk belangrijk en zet je er voor in, teamspeler, creatief, can-do houding, hands-on aanpak, aarzelt om zijn handen vuil te maken,

Wat biedt het bedrijf?

Als vooraanstaand hoveniersbedrijf bieden wij een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor stagiairs die graag de kneepjes van het vak willen leren. Bij ons krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen en alle facetten van het hovenierswerk te verkennen en te beheersen. Binnen ons bedrijf laten we je niet alleen zien wat er komt kijken bij tuinaanleg, maar bieden we je ook de kans om actief deel te nemen aan verschillende projecten. Of het nu gaat om het werken met hout, beton, groen of water, wij zorgen ervoor dat je alle aspecten van het vak leert kennen. Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding van ervaren professionals te werken aan diverse projecten. Of je nu interesse hebt in het aanleggen van tuinen aan de hand van een tuinontwerpen, het aanleggen van bestrating, het plaatsen van schuttingen of het onderhouden van groen, bij ons krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je passie voor het vak te versterken.

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen
  • P1-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan
  • P1-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen

lees verder