Banketbakkerij Maison Kelder B.V.
Bij banketbakkerij Maison Kelder kan je alle aspecten van het vak leren. Omdat we alles zelf willen maken en bijna geen halffabrikaten en mixen gebruiken leer je bij ons het vak zoals het bedoeld is. Taarten, gebak, petit fours, alle koek soorten, hartige broodjes, bruidstaarten, etc. We koken iedere dag onze banketbakkersroom, koken onze jams en advokaat, zetten onze eigen korsten en hebben een uitgebreide chocolaterie.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
- Voert leidinggevende taken uit
- P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
- P3-K3-W3 Begroot financiën
- P3-K3-W4 Beheert financiën
- P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken
lees verder