Manager / ondernemer horeca

Brasserie Quartier B.V. Klaar voor volgende fase in professionele Franse Brasserie?

Je komt werken in een professioneel en vooral zeer gemotiveerd en enthousiast team. Met elkaar zorgen wij voor een gezellige werksfeer wat zich uit in een fijne beleving voor gasten bij Le Quartier. We leren je alle aspecten van gastvrijheid en ondernemerschap. We begeleiden je in het opstarten, de dag en avond werk je in verschillende functies. Vind je het leuk om ook een kijkje achter de schermen te leren? Dan mag je meehelpen met bestellen, groepen voorbereiden etc.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent vooral leergierig naar alle aspecten van het vak.

Wat biedt het bedrijf?

Een vleugje Parijs in Benoordenhout met goed eten, goede wijn en persoonlijke aandacht. Le Quartier is toegankelijk, ongedwongen maar wel met klasse. Het zit in de details waarmee we net dat extra’s kunnen geven – en daar hebben wij dan weer plezier in en dat geeft ons voldoening. Verzorging in details maar geen fratsen! Je komt werken in een professioneel en vooral zeer gemotiveerd en enthousiast team. Met elkaar zorgen wij voor een gezellige werksfeer wat zich uit in een fijne beleving voor gasten bij Le Quartier. Wij bieden een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Over het aantal dagen en rooster: we denken graag in mogelijkheden en oplossingen! Past deze werkomgeving bij jou? En heb je oog voor detail? Stuur een mail naar contact@le-quartier.nl. Steven en Margreet nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder