Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Café Bistro Jules Perfecte leerplek voor een zelfstandig werken gastheer of gastvrouw in een gezellige en sfeervolle Bistro met kwaliteitsproducten

Als stagiair bij Cafe Bistro Jules maak je volledig deel uit van het team. Je draait mee met de lunch en diner en hiernaast is er tijd voor extra taken zoals uitbreiding van de productkennis. We hebben een uitgebreide wijnkaart en ook een kijkje in de keuken is altijd mogelijk. De werktijden zijn in overleg, tussen 11.00 en 01.00 uur.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als gastheer/gastvrouw van een relatief kleine zaak als deze, ben je op bepaalde momenten het gezicht van de zaak. We verwachten dan ook empathie voor de gasten en een positieve instelling en uitstraling. Daarnaast is iedere dag anders, dus flexibiliteit is belangrijk.

Wat biedt het bedrijf?

Jules biedt een fijne werksfeer met veel ruimte om te leren waar vraag naar is. Er is nauw contact met de eigenaar en bedrijfsleider, waardoor je alles kunt vragen. We hebben een het team waar we ook buiten werk vaak een drankje mee doen. Indien de samenwerking vanuit beide partijen goed is, is er ruimte voor een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder