Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Café SOOF (Riviervismarkt Den Haag) Reageer snel voor een leuke stageplek bij Cafe Soof in het Nutshuis!

Wij hebben een restaurant met prachtige tuin als terras en verzorgen de catering voor de vergaderzalen. Verspreid over de dag heb jij verschillende taken. Een kleine greep uit deze taken: Zalen klaar zetten, voorzien van koffie, snacks, lunch en andere geboekte items en de complete organisatie daarvan. Cafe en terras klaar zetten, gasten bedienen, koffie zetten als een echte barista en alles wat daarbij komt kijken voor de ultieme gastbeleving. Een stukje plannen en time management is dus essentieel. Wat ga ik als eerst doen, wat kan later? Elke dag ziet er anders uit. Een dag kan heel druk zijn met vergaderzalen, dan is jouw taak om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. De andere dag is het mooi weer en zit de tuin helemaal vol, dan loop jij hier mee. We leren je alles van A tot Z! Het cafe is open van 08:30-18:00. We nemen je mee om je alles te leren over het openen en sluiten. Ook zal je uitgedaagd worden om je creativiteit te laten gelden

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij beschikt over de volgende vaardigheden: -oog voor details -creativiteit -punctueel -leergierig -harde werker

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden het volgende: -doorgroeimogelijkheden op de locatie of zelfs op andere locatie -ruimte voor eigen inbreng/ideeën -goede begeleiding vanuit het bedrijf -kans op een vast contract -hecht team

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder