De Boterwaag Ruimdenkend, Sociaal, Servicegericht, Teamspeler en toont initiatief.
De Boterwaag draait 365 dagen in het jaar door: ochtend, middag, avond en nacht. Om dit mogelijk te maken hebben we roulerende teams met een diverse mix van vaste- en seizoensmedewerkers, die vol- of deeltijd aan het werk zijn. Het is een gemend team van alle leeftijden en uit verschillende landen afkomstig. Mede hierdoor kan het voorkomen dat er per een dag verschillende werkwijzen worden gehanteerd. Daarom is het belangrijk dat we alle functies uitleggen aan de leerlingen.
Naar wie zijn wij op zoek?
De medewerker moet binnen komen met een open, bereidwillig, vriendelijk en voorkomende houding en afhankelijk van hun ervaring zullen we meerdere functies/taken door de leerlingenraden uitvoeren. Dit kan variëren van basistaken tot een volledige functie.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers