Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach Keuken stage aan zee! Kom stage lopen bij ons nieuwe en iconische hotel gelegen op het noordelijk havenhoofd van Scheveningen

Samen met het keukenteam ben je verantwoordelijk voor ons a la carte restaurant, het ontbijtrestaurant en de banqueting zalen voor meetings en events. De verschillende horecaconcepten vragen een verschillende aanpak en voorbereiding, waardoor er veel afwisseling zit in de taken en elke dag anders verloopt. Je werkt voornamelijk avonddiensten, afgewisseld met af en toe ochtend- en dagdiensten. Dit vind je leuk om te doen: • Je werkt samen met keukencollega’s en andere afdelingen om de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen; • Je verricht voorbereidende taken en regelt dat de gerechten compleet en goed worden meegegeven; • Werken vanuit onze Inntel Hotels menukaart: Inntel Originals. • Je bent verantwoordelijk voor het tijdbeheer van bonnen en voor een strakke planning van de gerechten; • Je werkt dagelijks volgens HAACP richtlijnen en zorgen voor een schone werkomgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

‘You’ll be surprised…’ is de belofte die wij aan onze gasten maken. Hier heb jij als keuken stagiaire een grote rol in door verwachtingen te overtreffen met ons uitgebreide ontbijtbuffet en goede klassieke gerechten. Wij zijn erg trots op de positieve beoordelingen die wij als hotel krijgen. Op Booking.com hebben wij bijvoorbeeld een gemiddelde beoordeling van een 8+! Wij zoeken iemand die past in onderstaand profiel: • Iemand die een relevantie koks- of horeca opleiding volgt; • Je vindt de afwisseling leuk om voor de verschillende horecaconcepten te werken; • Je bent op wisselende tijden beschikbaar, ook in de avonden en/of weekenden. Jouw roosterwensen kun je aangeven in onze online roostertool/app; • Je bent leergierig; • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent communicatief vaardig en draagt bij aan een fijne werksfeer; • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.

Wat biedt het bedrijf?

• Een stagevergoeding van €500,- bruto op basis van een 38-urige werkweek; • Reiskostenvergoeding (>10 km woon-werkafstand, indien geen studenten OV chipkaart); • Dynamische werkomgeving; • Maandelijks ontvang je je salaris op een vaste betaaldatum; • Vanaf €35,- kun je zelf verblijven in een van onze hotels, daarnaast krijgt je 20% korting op F&B; • Een bedrijfsuniform; • Jaarlijks themafeest met alle collega’s; • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen de keten. • Maandelijks ontvang je je salaris op een vaste betaaldatum • Vanaf €35,- kun je zelf verblijven in een van onze hotels, daarnaast krijgt je 20% korting op F&B • Een bedrijfsuniform • Jaarlijks themafeest met alle collega’s • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen de keten

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder