Business Administration & Control Specialist

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid BBL werkplek Administratief medewerker Financien

Jij wilt graag dé persoon worden waaraan vragen gesteld worden op financieel en administratief gebied. Je staat er niet alleen voor. Je vormt samen met nog een aantal collega’s de frontoffice Financiën van de afdeling Bedrijfsvoering, Financiën en Control. Of de vraag nou vanuit het managementteam of een directe collega komt, jij geeft zo snel mogelijk een antwoord. Hoe dien ik een declaratie in? Wat is het juiste inkoopformulier dat ik moet gebruiken? Mag ik een verplichtingennummer? Dat zijn vragen waar jij als administratief medewerker financiën aan werkt. Daarnaast ben je bezig met het betaalverkeer van kleine bedragen en documentbeheer. Op dat gebied neem jij de mensen om je heen mee in de processen. Verder ben jij bent bezig met het: -beheren van de Postbus Financiën -checken van de juistheid van gegevens -uitzetten van prestatieverklaringen van de directie -monitoren van de werkvoorraad in de systemen

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een echte helper. Dat de directies het over het algemeen druk hebben, snap jij. En dat je daardoor soms een herinnering moet sturen voor bepaalde informatie of het proces weer opnieuw moet uitleggen is dan ook geen probleem. Jij bent behulpzaam, geduldig en communicatief sterk. Verder ben je: bezig met het behalen van je mbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting van financieel administratief medewerker vaardig met Excel en maakt je de ICT-systemen waar wij mee werken snel eigen. Wij staan voor gelijkwaardige kansen op de arbeidsmarkt. Om te voorkomen dat onze onbewuste associaties bij een kandidaat onbedoeld een selectiebeslissing kleuren, proberen we het proces zo veel mogelijk te objectiveren. Daarom moedigen wij je aan om je ervaring, kennis en competenties te benadrukken in je cv en motivatiebrief, aan de hand van de functie-eisen.

Wat biedt het bedrijf?

Dit betreft een Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) werkplek Je kunt alleen werken bij ons als je staat ingeschreven bij een onderwijsinstelling. Geef duidelijk in je brief aan voor welke periode jij beschikbaar bent. De exacte start- en einddatum bepalen we in onderling overleg. Je dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te kunnen overleggen. De gesprekken vinden plaats in Den Haag. Je bent niet verplicht om je geboortedatum en geslacht in je cv en sollicitatiebrief te vermelden. Wij omarmen hybride werken.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

lees verder