Movenpick Hotel The Hague Leerling kok
• Bereiden van (culinair hoogwaardige) gerechten • Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden, voorkoken e.d. • Gereedmaken van borden door middel van het uitvoeren van a la minute kookwerkzaamheden • Portioneren en garneren van gerechten en het controleren van de presentatie • Klaarmaken van eenvoudige gerechten voor eigen medewerkers • Front cooking voor ons a la carte restaurant • Werken met sheets om coffee-breaks, lunches en diners voor banqueting groepen voor te bereiden
Naar wie zijn wij op zoek?
• MBO opleiding Zelfstandig werkend kok Niveau 2, 3 of 4 • Leergiering • Passie voor het vak • Team player • Flexibel qua werktijden • Onder druk kunnen presteren • Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
Wat biedt het bedrijf?
• 32,15-urige werkweek • Een leerlingensalaris volgens het Horeca CAO • Opening van een nieuw hotel ervaren • Werken in een complete nieuw team • Werken in een hotel (keten) met vele toekomstplannen • Uniform en wasservice vanuit het hotel • Tijdens jouw leerjaar uitstekende mogelijkheden voor interne trainingen en scholing. • Volop doorgroeimogelijkheden binnen Mövenpick Hotels en Accor Hotels • Personeelskorting op overnachtingen in Movenpick hotels en Accor Hotels
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken