Mediavormgever

Naif Care Mediavormgever bij Naïf Care

Als Mediavormgever stagiair bij Naïf werk je mee aan onze interne en externe communicatie. Wil jij veel leren, en word jij blij van een eigenzinnige en unieke huisstijl? Reageer dan snel op deze stageplek bij Naïf! Check deze link om de volledige vacature te lezen: https://naif-care-bv.homerun.co/dtp-internship-nl/nl Ben jij enthousiast, gemotiveerd en wil je graag deel uitmaken van ons team? Twijfel dan niet en stuur ons jouw CV en motivatie. We kunnen niet wachten om van je te horen!

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en hands-on stagiaire die de kneepjes van vormgeving vak wil leren. Onder leiding van onze Grafisch Ontwerper en Content Manager werk je mee aan verschillende projecten binnen het content team. We vinden het belangrijk dat je zoveel mogelijk leert, en geven je daarom ook projecten die je zelfstandig kunt oppakken. In deze stage leer je hoe je het verhaal van Naïf zo goed mogelijk kunt vertellen middels beeld en taal, in al onze uitingen en content. Wil jij je ontwikkelen in het vormgeving vak, dan zijn wij op zoek naar jou! Jij brengt mee... - Je bent pro-actief, leergierig en je hebt een creatieve can-do mindset. Je vindt het leuk om nieuwe ideeën te bedenken en uit te voeren; - Je bent een MBO niveau 4 student. Het liefst in de richting van grafische vormgeving; - Je kan 5-6 maanden meedraaien waardoor je veel verantwoordelijkheid krijgt; - Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, in woord en schrift.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Naïf willen we de wereld van persoonlijke verzorging veranderen. Die kan én moet beter, want 9 van de 10 verzorgingsproducten bevat plastic. Wij geloven in een wereld waar alleen de beste ingrediënten worden gebruikt voor de babyhuid en waar microplastics niet te vinden zijn in een babybad of verzorgingsroutine. Werken bij Naïf is dus niet zomaar een baan, maar jij kan écht bijdragen aan deze verandering in de wereld! En daarbij komt dit kijken.. - Kantoor in de haven van Scheveningen op loopafstand van het strand en de duinen; - Maandelijkse stagevergoeding van €300,- op fulltime basis; - Per maand 2 vakantiedagen op fulltime basis; - Heerlijk gezonde lunch op kantoor; - Wekelijks personal training bij de sportschool om de hoek (onder werktijd); - Onbeperkte toegang tot 'Open Up' om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit; - Reiskostenvergoeding indien je niet over een studenten OV beschikt; - De kans om bij te dragen aan een betere wereld!

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder