Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant 6&24 Medewerker bediening op top niveau

Restaurant 6&24 is geopend sinds januari 2018! Rik & Saskia hebben jaren in het hogere segment gewerkt. Na 4 jaar mogen we wel zeggen dat restaurant 6&24 tot de Top van Den Haag hoort. Dit is een restaurant waar de gast en dus gastvrijheid voorop staat. Het draait om de beleving van de gast. Uit de keuken komen puren en eerlijke smaken van top niveau met de beste producten. Wij zijn een restaurant dat samen wil groeien en iedereen veel van onze kennis over wil brengen. Er zullen interne training worden gegeven en teamverband is belangrijk voor ons. Je zult diverse werkzaamheden doen: * van gerechten uitleggen * tot wijk lopen * koffie en cocktails maken * tafel bereidingen * bestek pouleren Alles als 1 team 1 taak! Tot snel!! Saskia de Kuijer

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij * Leergierig * Enthousiast * Harde werker * Oog voor detail * Team player Dan verwelkomen we je graag in ons team

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een jong en ambitieus team en werken in team verband. Er zijn uiteraard doorgroeimogelijkheden en binnen 6&24 is met de juiste instelling veel mogelijk. Wij hebben regelmatig een borrel en houden graag de gezelligheid in het team.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder