Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant 6&24 Medewerker bediening met Passie & Liefde

Restaurant 6&24 is geopend sinds januari 2018! Rik & Saskia hebben jaren in het hogere segment gewerkt. Na 4 jaar mogen we wel zeggen dat restaurant 6&24 tot de Top van Den Haag hoort. Dit is een restaurant waar de gast en dus gastvrijheid voorop staat. Het draait om de beleving van de gast. Uit de keuken komen puren en eerlijke smaken van top niveau met de beste producten. Wij zijn een restaurant dat samen wil groeien en iedereen veel van onze kennis over wil brengen. Er zullen interne training worden gegeven en teamverband is belangrijk voor ons. Je zult diverse werkzaamheden doen: * van gerechten uitleggen * tot wijk lopen * koffie en cocktails maken * bestek pouleren Alles als 1 team 1 taak! Tot snel!! Saskia de Kuijer

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij enthousiast, heb je oog voor details en zin om te werken in een jong en gedreven team.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou: veel productkennis, verbreden van de kennis om diverse niveau's en persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn een jong en enthousiast team, waarin iedereen een belangrijk onderdeel is. We zijn een hecht team en doen dan ook vaak een borrel na het werk en hebben 1 keer per jaar een team uitje. Iedereen in het team staat voor elkaar klaar en willen graag iedereen alles leren. Uiteraard zijn er doorgroei mogelijkheden en is er kans op een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder