September B.V. Ben jij al bijna een sommelier? Wij helpen je daar te komen.
Een goede borrelplank en een mooi glas wijn dat is waar Café September bekend om staat. September biedt een ruime selectie aan wijnen én allemaal zijn ze per glas verkrijgbaar. Ook ben je welkom voor koffie, een krantje, live jazz luisteren & vive l’ été met fruits de mer tijdens zwoele zomeravonden. Onze kaart bestaat uit borrelplanken, lekkere bites en pizza uit de steenoven. Gemaakt met duurzame producten van onze lokale vrienden. Zo delen we onze liefde voor smaak, goed voedsel en voor de rest van de wereld.
Naar wie zijn wij op zoek?
Heb jij je kennis van wijn al paraat, dan hebben wij een plek waar je kan oefenen. Ben jij zelfstandig en kan je werken in een klein teamverband, dan hebben wij de plek waar jij de fijne kneepjes kan leren.
Wat biedt het bedrijf?
Heb jij je kennis van wijn al paraat, dan hebben wij een plek waar je kan oefenen. Ben jij zelfstandig en kan je werken in een klein teamverband, dan hebben wij de plek waar jij de fijne kneepjes kan leren.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P3-K2-W1 Verzamelt informatie
- P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- P3-K2-W3 Selecteert dranken
- P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken