Allround medewerker AV-productie

Starsound Productions Exploitatie B.V. Assistent Producer, make the movie happen!

Als erkend leerbedrijf wil Starsound Productions jou een inkijkje geven in de Media branche en daarmee in het bedrijfsleven. Wij leiden jou op tot o.a. assistent Producer, je doorloopt alle facetten van dit beroep en alles wat daarbij komt kijken. Je leert o.a. contact leggen met opdrachtgevers en leveranciers, alles juist te registreren en agenderen. Je leert gemaakte afspraken in callsheets, de planning, opdrachtbevestigingen en quitclaims op te stellen en ziet hoe bijvoorbeeld een (beeld)script eruit ziet. Daarnaast zorg je voor props/items die op een filmset nodig zijn én ervaar je hoe een film tot stand komt. Er is uiteraard ook ruimte voor overleg en evaluatie van filmproducties. En natuurlijk doorloop je alle facetten die ook nodig zijn binnen het bedrijfsleven.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken iemand die makkelijk in de omgang is, dus sociaal vaardig is en het leuk vind om met meerdere collega's te schakelen. Het aannemen van de telefoon makkelijk af gaat en het leuk vind om klanten te woord te staan. Een doener maar ook een denker in oplossingen. Een persoon die het leuk vind om met de planning bezig te zijn. Verder is het belangrijk dat je secuur werk en alles netjes registreert. Een leergierig persoon die goed ABN spreekt en schrijft. Bij voorkeur iemand die woonachtig is in de regio Den Haag of de provincie Zuid-Holland.

Wat biedt het bedrijf?

Starsound Productions biedt je een leuke, dynamische werkplek met enthousiaste collega's. In een inspirerende beroepsomgeving. Wij bieden een stagevergoeding en indien je geen OV-reiskaart heb een reiskosten vergoeding binnen de regio Den Haag/Zuid Holland. We verzorgen elke dag een luxe lunch. Elke 14 dagen een vitamine booster in de vorm van een smoothie of fruithapje. Kersen op de taart zijn eventuele premières van opgeleverde projecten, Showcases met hapjes en drankjes, een kerstpakket en een bijzonder gaaf personeelsfeest. Bekijk ook onze website voor nog meer informatie: https://www.starsoundproductions.com/

Wat ga je leren?

  • Realiseert de AV-productie
  • B1-K1-W1 Bereidt de opnames voor de AV-productie voor
  • B1-K1-W2 Maakt opnames voor de AV-productie
  • B1-K1-W3 Bewerkt de AV-bestanden
  • B1-K1-W4 Levert de AV-(deel)productie op
  • B1-K1-W5 Werkt samen ten behoeve van de AV-productie
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk AV-portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in het relevante AV-netwerk

lees verder