Allround mediamaker

UDefine UDefine Allround Mediamaker Stage: Bouw aan je Toekomst in Media

UDefine is een snelgroeiend bedrijf in de softwarebranche. We helpen bedrijven hun online aanwezigheid te vergroten, processen te verbeteren en te automatiseren. Ons team is jong, met een gemiddelde leeftijd van 22 jaar. Stageomschrijving: Als Allround Mediamaker stagiair bij UDefine krijg je de kans om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen in verschillende aspecten van mediaproductie. Deze stage biedt een unieke gelegenheid om te werken aan diverse projecten en je portfolio uit te breiden. Verantwoordelijkheden: Prototypes: Help bij het creëren van interactieve prototypes in Figma voor websites en software. Websiteontwikkeling: Werk samen met ons ontwikkelingsteam om webdesigns om te zetten in goed functionerende websites. Sociale media-ontwerp: Ontwerp aantrekkelijke visuals en posts voor onze sociale media-kanalen. Locatie: Ons kantoor ligt in het hart van Den Haag, op 10 minuten lopen van Den Haag Centraal. U Define We Create

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Allround Mediamaker stagiair bij UDefine is het belangrijk klaar bent om de volgende vaardigheden te leren: Creativiteit: Demonstreer een sterk creatief denkvermogen en de capaciteit om unieke en aantrekkelijke ontwerpen te maken. Ben in staat om out-of-the-box te denken en creatieve oplossingen te bedenken voor designuitdagingen. Samenwerking: Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met zowel het ontwikkelingsteam als andere afdelingen binnen het bedrijf. Openstaan voor feedback en in staat zijn om ideeën en inzichten met het team te delen. Zelfstandigheid: Het vermogen om zelfstandig taken uit te voeren en initiatief te tonen bij het aandragen van nieuwe ideeën. Proactief in het aannemen van verantwoordelijkheid voor toegewezen projecten. Deze stage biedt een unieke kans om je vaardigheden te ontwikkelen, te leren van professionals in het veld en waardevolle ervaring op te doen in een groeiend softwarebedrijf.

Wat biedt het bedrijf?

Als Allround Mediamaker stagiair kun je het volgende verwachten: Jong en Hecht Team: Maak deel uit van een jong en dynamisch team met een gemiddelde leeftijd van 22 jaar. Ervaar een inclusieve bedrijfscultuur waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor persoonlijke en professionele groei. Professionele Begeleiding: Krijg persoonlijke begeleiding en mentorship van ervaren professionals binnen het vakgebied. Leer van experts die klaar staan om hun kennis en ervaring te delen en je te ondersteunen bij je ontwikkeling. Creatieve Vrijheid: Ontvang de vrijheid om je creativiteit te ontplooien en innovatieve oplossingen te bedenken. Draag actief bij aan verschillende projecten en breid je portfolio uit met diverse mediaproducties. Bij UDefine geloven we in het creëren van een omgeving waarin stagiairs niet alleen waardevolle bijdragen kunnen leveren, maar ook kunnen groeien als professionals.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder