Helpende Zorg en Welzijn

Vitae Zorg "Ontwikkel je zorgvaardigheden: Stagelopen als Helpende Zorg en Welzijn in een dynamisch en ondersteunend team!"

Ben jij op zoek naar een stage waar je echt iets kunt betekenen? Bij ons krijg je de kans om dagelijks te werken met mensen die jouw hulp nodig hebben. Je ondersteunt op verschillende cliënten. Je helpt bij het bereiden en serveren van maaltijden, ondersteunt bij persoonlijke verzorging, en organiseert toffe activiteiten voor cliënten. Tijdens je stage leer je communiceren met cliënten en collega's, ontwikkel je verzorgende skills en werk je zelfstandig en in een team. We zoeken een enthousiaste en sociale student die graag leert en verantwoordelijkheid durft te nemen. Wat bieden wij? Een stageplek waar je jezelf kunt ontwikkelen, praktijkervaring opdoet en onderdeel wordt van een hecht team. Klinkt dit als iets voor jou? Solliciteer dan nu bij ons en groei mee met ons!

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde student die een opleiding volgt in de richting van zorg en welzijn. Je hebt een passie voor het helpen van mensen, bent sociaal en communicatief sterk, en vindt het leuk om in een team te werken. Je bent flexibel, kunt goed omgaan met onverwachte situaties en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast ben je leergierig en wil je jezelf ontwikkelen in een dynamische zorgomgeving. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, en je hebt oog voor detail en respect voor de cliënten. Een open, positieve houding en integriteit zijn voor jou vanzelfsprekend. Als je klaar bent om een verschil te maken en je vaardigheden in de praktijk te brengen, ben jij de stagiair(e) die we zoeken! Wij bieden je een leerzame, uitdagende omgeving waar je kunt groeien en ervaring kunt opdoen in de zorg. Solliciteer nu en maak deel uit van ons team!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een unieke kans om je te ontwikkelen in een professionele zorgomgeving. Bij ons krijg je de mogelijkheid om waardevolle praktijkervaring op te doen en je vaardigheden in zorg en welzijn te verbeteren. Ons ondersteunende team van ervaren professionals helpt je niet alleen om je kennis te vergroten, maar ook om persoonlijk te groeien. Je zult actief meewerken in verschillende thuiszorgsituaties, waar je direct contact hebt met cliënten van alle leeftijden en zorgbehoeften. Dit geeft je een breed inzicht in het werkveld en leert je omgaan met diverse zorgsituaties, van persoonlijke verzorging tot het organiseren van activiteiten. Wat ons onderscheidt, is onze focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden intensieve begeleiding, feedback, en stimuleren eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Je werkt in een veilige en collegiale omgeving waar je jezelf kunt uitdagen en professioneel kunt groeien. Bij ons doe je ervaring op die je verder helpt in je zorgcarrière.

Wat ga je leren?

  • Voert dienstverlenende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2 Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
  • B1-K1-W3 Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W5 Evalueert de werkzaamheden
  • Ondersteunt bij dagelijkse activiteiten in zorg en welzijn
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij wonen
  • P2-K1-W2 Ondersteunt bij voeding
  • P2-K1-W3 Ondersteunt bij persoonlijke zorg en ADL
  • P2-K1-W4 Assisteert bij het ondernemen van activiteiten gericht op dagbesteding en welbevinden

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder