Mediamanager

YBI Media Wil jij aan aan de slag als Media Manager in een energiek team? Dan zoeken wij JOU!

Als stagiair Media Manager bij YBI Media werk je in een dynamische omgeving waar je de kans krijgt om te groeien en je vaardigheden te ontwikkelen binnen de wereld van mediaproductie. Je zult betrokken zijn bij het gehele productieproces, van het maken van een plan van aanpak tot het coördineren van de uitvoering en oplevering van de mediaproductie. Dit omvat het plannen van de productie, het regelen van de benodigde mensen en middelen, het zorgen voor een soepele uitvoering van het project. Ook kan je aan de slag met de social media accounts van ons breed klantenbestand. Tijdens je stage krijg je de kans om te leren hoe je effectief kunt communiceren met klanten, hoe je een passend voorstel formuleert en hoe je het productieproces coördineert om ervoor te zorgen dat de projecten op tijd worden afgerond. Daarnaast is er genoeg tijd voor ontspanning, met onder andere de mogelijkheid om te ontspannen met collega's aan de Ping Pong & Biljart tafel op kantoor.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij YBI Media zijn we op zoek naar enthousiaste kandidaten die gedreven zijn om te leren en te groeien in een creatieve en dynamische omgeving. De ideale kandidaat beschikt over de volgende vaardigheden: Geen 9-5 mentaliteit: We zijn op zoek naar mensen die bereid zijn om zich flexibel op te stellen en zich in te zetten voor het succes van onze projecten. Out-of-the-box denken: Creativiteit en innovatie staan centraal bij ons. We zoeken naar mensen die in staat zijn om nieuwe ideeën te bedenken en oplossingen te vinden die buiten de gebaande paden liggen. Zelf initiatief nemen: We waarderen proactiviteit en zelfstandigheid. Het vermogen om zelfstandig taken op te pakken en initiatief te tonen om problemen op te lossen is van onschatbare waarde. Een teamspeler zijn: Samenwerking is essentieel in ons creatieve proces. We zoeken naar mensen die goed kunnen samenwerken en communiceren met verschillende teamleden en externe partners.

Wat biedt het bedrijf?

YBI Media biedt een dynamische en innovatieve leeromgeving waarin stagiairs de kans krijgen om hands-on ervaring op te doen in de creatieve mediawereld. Met een breed scala aan klanten, waaronder grote namen zoals Adidas, Brandweer Nederland, Glory Kickboxing, Louis Vuitton en Men's Health, bieden we een unieke kans om te werken aan echte AV-producties voor diverse doelgroepen. Stagiairs bij YBI Media krijgen niet alleen de mogelijkheid om hun technische vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om te groeien als professionals door intensieve begeleiding en mentorship van ons ervaren team. Bovendien bieden we een stimulerende werkomgeving met ruimte voor creativiteit, samenwerking en persoonlijke groei. Met ons kantoor op een gunstige locatie in Den Haag (Op 5 minuten van Den Haag CS) en faciliteiten zoals een pingpong-, biljarttafel, comfortable stoelen, IMac's en goede koffie zorgen we ervoor dat stagiairs zich thuis voelen en zich kunnen ontspannen naast hun werkzaamheden.

Wat ga je leren?

  • Adviseert over mediaproducten
  • B1-K1-W1 Representeert het bedrijf
  • B1-K1-W2 Achterhaalt wensen en behoeften van de (potentiële) opdrachtgever
  • B1-K1-W3 Formuleert een passend voorstel ten aanzien van mediaproducten
  • Bereidt de mediaproductie voor
  • B1-K2-W1 Maakt een plan van aanpak (projectplan)
  • B1-K2-W2 Plant de mediaproductie
  • B1-K2-W3 Regelt de benodigde mensen en middelen
  • Coördineert de mediaproductie
  • B1-K3-W1 Coördineert de uitvoering van de mediaproductie
  • B1-K3-W2 Coördineert de oplevering van de mediaproductie

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder