Meewerkend horeca ondernemer

Bistro de Herberg

Zie werkprocessen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Per 1 september 2023 zijn wij weer op zoek naar enthousiaste BOL en BBL leerlingen voor in de keuken, de bediening en take-away service! Ook zoeken we iemand die ons op een leuke manier kan ondersteunen met onze social media kanalen en andere marketing activiteiten. Wij bij de Herberg zijn een leergierig en jong team, dat altijd openstaat voor ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Wat biedt het bedrijf?

Wij hebben 16 jaar ervaring met het opleiden van leerlingen en doen dit iedere dag met veel plezier. We zijn begaan met de student en leren jou wat je graag wilt leren. Ben je bereidt om hard te werken en nieuwe vrienden te maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te WhatsAppen of te bellen naar 06-24317599 of door een mail te sturen naar info@herberg.com.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder