Ruimtelijk vormgever

Anne van den Heuvel KUNST & KLEUR = LICHT + ENERGIE + LIEFDE + HANDIGE HANDEN & EEN GOED HUMEUR

Ik ben Anne. Sinds 2001 werk ik in mijn kunstenaarspraktijk, woonatelier, (t)huis galerie en ontwerp studio. Ik ben kunstenares/ontwerpster met voorliefde voor en specialisatie op het ontwerpen en realiseren van textiele kunstwerken. Ik ben benieuwd naar je. Ik werk met (emotioneel stabiele, mentaal gezonde) stagiaires van HBO en MBO 4 (3de en 4de) Je bent eerlijk, fris, clean, sociaal, communicatief vaardig, enthousiast en handig. Een stage bij mij is vaak elke dag anders. Afhankelijk van planning, lopende opdrachten, eventuele exposities en je eigen leerdoelen. Op dinsdag en donderdag hebben we ‘gespreksstof’-communityart-ochtenden, borduur je samen met vrijwillige artisans. Overige dagen werk je in Empel, op locatie of zijn we op pad. Mijn bedrijf is gevestigd in Empel. Een randgemeente van ‘s-Hertogenbosch, bereikbaar met bus, fiets of auto. Stage werktijden zijn ma - vr van 9.30 - 17.00, soms in avond of weekend als er speciale events of open atelier dagen zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Mijn stagiair(e)s zijn bovenal eerlijk, zuiver, (emotioneel en mentaal) gezond en uiteraard fris, schoon en gezellig. Mijn stagiair(e)s zijn sociaal vaardig, handig, praktisch en kunnen tegen een flexibele planning. Gastvrijheid en in bezit van ov kaart of eigen vervoer. Jouw opleiding is HBO academie of gelijkwaardig of MBO creatieve studie leerjaar 3 of 4 niveau 3 of 4. En je stage docent vindt ook dat je een geschikte student voor mij bent.

Wat biedt het bedrijf?

Meekijken, leren, ervaren hoe het is om als zelfstandig kunstenaar/designer te werken. Je bent mijn assistent(e) en rechterhand. Mijn atelier en galerie is aan huis en er is een huiselijke sfeer waar gewerkt wordt op basis van vertrouwen en respect. Je leert over kleur, materialen en technieken. Ook sociaal leer je veel omdat we samenwerken met vrijwilligers in allerlei leeftijden in de ateliers. Gastheer of gastdame ben je ook als er bezoekers zijn of tijdens open ateliers. Ik vind het belangrijk dat mijn stagiaires eigen leerdoelen hebben en dat ze leergierig zijn, ijverig zijn en graag willen leren. Voor nieuwsgierige authentieke enthousiaste stagiair(e)s is mijn atelier een fijne plek. Graag ontvang ik een sollicitatie brief die aan mij persoonlijk is geschreven, waaruit blijkt dat je verdiept hebt in wat ik doe … en met uitleg waarom je specifiek bij mij wilt stage lopen en wat je hoopt te leren. Zo kunnen de stagiair(e)s bij mij komen die het ècht heel graag willen.

Wat ga je leren?

  • Draagt bij aan de realisatie van het ruimtelijk ontwerp
  • B1-K1-W1 Bereidt de realisatie van het ruimtelijk ontwerp voor
  • B1-K1-W2 Levert realisatie(plan) van ruimtelijk ontwerp op
  • B1-K1-W3 Overlegt en werkt samen ten behoeve van de realisatie
  • Presenteert en profileert zichzelf op de arbeidsmarkt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Begeeft zich in het relevante netwerk
  • Maakt een ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W1 Onderzoekt de opdracht voor ruimtelijke vormgeving
  • P2-K1-W2 Ontwikkelt concept voor ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W3 Maakt ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W4 Visualiseert ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W5 Presenteert ruimtelijk ontwerp

lees verder