Sport- en bewegingsleider

BIEKS De Ultieme Leerplek voor vrouwelijke Sportliefhebbers!

Bij ons krijg je de mogelijkheid om te leren van ervaren professionals in de sportindustrie. Je zult werken met een team van toegewijde experts die je begeleiden, inspireren en hun waardevolle kennis met je delen. Of het nu gaat om sportmarketing, evenementenplanning, administratie of communicatie, je zult een breed scala aan vaardigheden ontwikkelen die je helpen bij je toekomstige carrière.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als sportstudent of werknemer in de sportindustrie zijn er verschillende vaardigheden die nuttig kunnen zijn om te hebben. Hier zijn enkele belangrijke vaardigheden die van toepassing kunnen zijn: Communicatieve vaardigheden: Een goede communicatie is essentieel in de sportindustrie. Het vermogen om effectief te communiceren met collega's, klanten, sporters en andere belanghebbenden is cruciaal. Dit omvat luistervaardigheid, heldere en duidelijke spraak, en het vermogen om informatie op een begrijpelijke manier over te brengen. Teamwork en samenwerking: Werken in de sportindustrie vereist vaak samenwerking met anderen. Het vermogen om goed te kunnen samenwerken in een team, open te staan voor verschillende perspectieven en constructief bij te dragen aan gemeenschappelijke doelen is belangrijk. Klantgerichtheid: Het hebben van een klantgerichte mindset is belangrijk in de sportindustrie, waar je vaak te maken hebt met sporters en klanten. Het vermogen om te luisteren.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf BIEKS is een jong bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden. Er is kans op vaste aanstelling na afloop van de stage periode.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

lees verder