Assistent dienstverlening

BrabantZorg, Nieuwehagen Assistent dienstverlening BOL opleiding

Als Assistent Dienstverlening heb je contact met cliënten en collega’s. Het is dus belangrijk dat je altijd vriendelijk bent. Je bent vooral bezig om praktische taken uit te voeren. In deze functie kun je bij een zorginstelling werkzaam zijn bij het verzorgen van textiel, assisteren in een kapsalon, richt je ruimtes in voor bepaalde activiteiten, werk je in de schoonmaak op basis van een schoonmaakprogramma, etc. Je ondersteunt cliënten met huishoudelijke taken en doe je soms licht verzorgende taken. Zo help je mensen om zelfstandig mogelijk te leven. Je leert de genoemde taken onder toezicht uit te voeren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij streven naar: Elke dag zo fijn mogelijk. Je probeert altijd te zorgen dat cliënten een zo fijn mogelijke dag hebben. Je gaat graag met mensen om en vindt het fijn om voor de cliënt elke dag een zo fijn mogelijke dag te maken. Bij BrabantZorg werken mensen met en vanuit kennis van hun vak. Onze medewerkers houden altijd hun kennis, kwaliteiten en competenties actueel in hun vakgebied. Hierbij gaat het om welzijn, zorg en behandeling, eten en drinken en huishouding. Dat doe je samen met alle collega's van je team.

Wat biedt het bedrijf?

BrabantZorg biedt de student een veilige leersituatie met aandacht voor het leerproces van de individuele student. De student wordt begeleid door studentbegeleiders en het team. Een regionale praktijkopleider ondersteunt de studentbegeleiders. Vanuit het ROC word je begeleid door een BPV docent.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

lees verder