Vakexpert voeding en voorlichting

Choco Loca & Uitje Dagje Feestelijke Chocoworkshops die niet zo serieus zijn maar juist vol Choco LOL. Je leert voor een groep staan. De afwisseling met het kantoorgedeelte, wat zich achter een zoete BonBon balie afspeelt en het gastontvangst gedeelte is juist wat het leuk maakt.

Back Office ( kantoor is ook Chocoshop ) die we zelf maken! - E-mails beantwoorden , Boekingen / agenda bijhouden / personeel regelen - Facturatie - Uitleg workshops bestand up to date houden . - Socials > bekendheid Choco Loca in de gaten houden - Site Choco Loca bijwerken. Links updaten ook voor www.uitjedagje.nl - Uitstraling van het bedrijf / branding. WORKSHOPS met chocolade - Voorbereiding: spullen klaarzetten voor de workshop en verbeteren - Week schema maken met: tijden workshops, aantal personen, wie welke workshop heeft en de locaties (wanneer er meerdere locaties zijn) - Voorraad checken: bestellijst maken. Volg het weekrooster dan lukt het allemaal wel! - Workshopruimte: schoonmaken/ opleuken - Workshop allround geven : workshop voorbereiden, workshop geven, workshop afsluiten, verbeterpunten aanbrengen. - Maak leuke foto’s tijdens de workshops! Voor de website, Facebook, twitter, linked inn. En enquête nasturen We zijn typetjes Jouw naam wordt Choco Babe??

Naar wie zijn wij op zoek?

- Ben je klantgericht? - Kun je je inleven in de groep? - Kun je plannen? - Voedsel op unieke wijze onder de aandacht brengen. - Eco en duurzaam en vegan verder ontwikkelen! - En leuk entertainen en gek doen? Het is leuk als je iets met de stad Den Bosch hebt.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: -In het weekend €5,00 per uur, als je een workshop kunt geven! -Je komt in een klein bedrijf waarbij je bij alles mee mag kijken. Dit is heel erg interessant. Hierdoor krijg je van elk aspect iets mee, en doe je een ruime ervaring op. -Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid -Met uitzicht op een vaste baan -Mogelijkheden voor begeleiding op maat -Opleiden voor een mbo-certificaat -Opleiden voor een Praktijkverklaring Fijne werkomgeving! Zie de rondleiding op You Tube!

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor voedsel
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
  • B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselveiligheid
  • B1-K1-W3 Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling
  • Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P5-K1-W1 Oriënteert zich op de vraag van de klant
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P5-K1-W2 Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P5-K1-W3 Presenteert voedingsinformatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P5-K1-W4 Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P5-K1-W5 Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder