Traiteur vers

Cuhabo B.V.

binnen ons ambachtelijke catering bedrijf kun je alle fijne kneepjes leren die nodig zijn binnen het traiteur vak, van salades, sauzen, vleeswaren tot zalm roken, het gebeurd allemaal binnen cuhabo catering

Wat ga je leren?

  • Voert verswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
  • Verleent service aan de klant
  • B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2 Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
  • Bewaakt voorraad versproducten
  • B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2 Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
  • Voert versspecialistische handelingen uit
  • P3-K1-W1 Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
  • P3-K1-W2 Verzorgt presentatie van traiteursproducten
  • P3-K1-W3 Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
  • Coördineert traiteuropdrachten
  • P3-K2-W1 Maakt productieplanning
  • P3-K2-W2 Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
  • P3-K2-W3 Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen

lees verder