Leidinggevende bediening

Golden Tulip Hotel Central

Jij wordt de ultieme gastheer of gastvrouw in Brasserie Cé. Je houdt het overzicht in de verschillende wijken, zorgt ervoor dat het team aangepast is aan de drukte van het moment, stuurt bij en steekt je handen uit de mouwen daar waar dat nodig is. Je vindt het leuk om processen te blijven verbeteren. Uiteraard doe je dit samen met het team en onder begeleiding van onze bedrijfsleider.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je begrijpt dat ervaring in de horeca onmisbaar is. Jouw bijbaan of eerder stages spreken voor zich. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, en liefst ook Duits en/of Frans. Met jouw passie voor gastvrijheid geniet je van de wisselende werktijden en –dagen, ook als dat op feestdagen is. Verder zal onze leermeester je de kneepjes van het vak bijbrengen!

Wat biedt het bedrijf?

Je mag je ouders en je begeleider van school uitnodigen om tijdens het leerlingendiner in januari te laten zien wat je inmiddels geleerd hebt. Dit diner bereid je van begin tot eind voor (menu/wijnen/inkoop/receptuur etc) met je collega leerlingen uit de keuken. En als ons team aanvulling nodig heeft aan het eind van je leerperiode, ben jij misschien net de juiste persoon op de juiste plaats! Wil je tegen die tijd in aanmerking komen voor een functie op een andere afdeling? Alles is bespreekbaar. Voor alle medewerkers voordelen die uiteraard ook voor leerlingen gelden, kijk je op onze website https://www.hotel-central.nl/nl/vacatures/

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder