Mediavormgever

Heroes Basketball B.V. Content Creator

Zet je creativiteit in de spotlights bij Heroes Den Bosch, dé succesvolste basketballclub van Nederland! Ben jij een gedreven mediavormgever in spe en wil je werken in de dynamische wereld van topsport? Grijp nu de kans om jouw talenten te laten schitteren tijdens een uitdagende stage bij ons winnende team. Met jouw ontwerpen en visuele skills creëer je een visueel spektakel dat de harten van basketballfans sneller doet kloppen. Van adembenemende graphics tot meeslepende videocontent, jij bent de magiër achter onze online beleving. Werk samen met professionele spelers uit Amerika tot aan Australië. Bij Heroes Den Bosch krijg je de kans om te groeien, te innoveren en jouw artistieke stempel te drukken op de Nederlandse en Belgische basketballwereld.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een stagiair die barst van energie en die het vermogen heeft om anderen daarmee aan te steken. Je moet niet alleen in staat zijn om zelf enthousiast te zijn, maar ook om anderen te motiveren en de algehele energie van het team te verhogen. Een voorliefde voor basketball zou een bonus zijn, maar het belangrijkste is dat je een passie hebt om betrokken te zijn bij iets waar je van houdt en dit enthousiasme met anderen te delen. Wat betreft je werkethiek, zoeken we naar iemand die proactief is en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je moet in staat zijn om zelfstandig te werken, maar ook om goed samen te werken in een teamomgeving. Een flexibele houding is essentieel, omdat je mogelijk met verschillende projecten en deadlines te maken zult krijgen. Verder is het belangrijk dat je in staat bent om vooruit te kijken en het grotere plaatje te zien, om over de bal heen te kijken, zoals we dat noemen.

Wat biedt het bedrijf?

Als organisatie bieden we je een inspirerende werkomgeving waarin je als stagiair kunt gedijen. Ons dynamische team van professionals staat klaar om je te inspireren en te ondersteunen. We streven naar waardevolle leer- en ontwikkelingsmogelijkheden, inclusief hands-on ervaring en mentorship. Flexibiliteit is een belangrijk kenmerk van ons stageprogramma, waardoor je je eigen pad kunt volgen. Je krijgt ruime kansen om je netwerk uit te breiden en professionele relaties op te bouwen. Bij ons heerst een positieve, veilige en ondersteunende bedrijfscultuur. We zijn toegewijd aan het bieden van een waardevolle ervaring tijdens jouw tijd bij onze organisatie.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder