Marketing & Communication Specialist

Impact Presentations Ben jij een creatieve geest met een passie voor marketing en communicatie? Wil je graag je vaardigheden inzetten en ontwikkelen in een dynamische omgeving waar innovatie en strategie samenkomen?

Ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketing- en communicatiecampagnes om merkbekendheid te vergroten en leads te genereren. Creƫren van boeiende content voor diverse kanalen zoals sociale media, websites, nieuwsbrieven en persberichten. Assisteren bij het opzetten en beheren van marketingevenementen en -activiteiten, zowel online als offline. Analyseren van marketingdata en trends om de effectiviteit van campagnes te meten en aanbevelingen te doen voor verbetering. Samenwerken met interne en externe stakeholders om consistente en impactvolle messaging te garanderen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een student(e) die een relevante opleiding volgt op het gebied van marketing, communicatie, media, of een vergelijkbare studie. Creatief denkvermogen en oog voor detail. Sterke schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Basiskennis van marketingprincipes, digitale marketingtools en sociale media platforms. Teamspelermentaliteit en de bereidheid om te leren en samen te werken in een dynamische omgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Een stimulerende en inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen als marketing- en communicatieprofessional. Professionele begeleiding en ondersteuning door ervaren marketeers en communicatiespecialisten. De mogelijkheid om te werken aan diverse projecten en initiatieven om je vaardigheden uit te breiden. Flexibele werktijden en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder