Marketing & Communication Specialist

ITG Companies Stagiair Online Marketing

What’s in it for you? Als online marketing stagiair houd je je bezig met het ondersteunen van de online marketeer bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Zo zal je helpen met het opstellen van nieuwsbrieven. Je neemt het schrijven van blogs en SEO teksten voor rekening en kan verschillende social media kanalen onderhouden. Het uiteindelijke doel is dat we beter vindbaar zijn voor onze klant en dat de betrokkenheid van onze klant met onze merken wordt vergroot. Waar houd je je zoal mee bezig? Het schrijven van Blogs Het schrijven van SEO teksten Het analyseren van de actiepunten in analytics Meedenken en brainstormen over de onderwerpen van de nieuwsbrief en blogs Het beheren van social media kanalen Al met al een erg uitdagende stage met voldoende uitdaging!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent zelfstandig, proactief en creatief. Daarnaast heb je een verantwoordelijkheidsgevoel en ben je oplossingsgericht Je hebt een goed gevoel voor tekst en social media heeft jouw interesse. JIJ mag nieuwe ideeen aandragen over posts, vlogs en blogs. En wat vind je van Employer Branding? Het is fijn als je kunt werken met Photoshop!

Wat biedt het bedrijf?

- Een mooie leerplek in een snelgroeiend en innovatief bedrijf - Stagevergoeding van €400,- bruto p/m o.b.v. 40 uur - Standplaats ‘s-Hertogenbosch - Eigen inbreng en verantwoordelijkheden - Gezamenlijke vrijdagmiddaglunch - Je werkt in een ambitieuze werkomgeving met een gestructureerde, informele bedrijfscultuur - De stageperiode kan beginnen wanneer jij er klaar voor bent! Starten kan ons (bijna) elke dag van de maand! Als je hierna klaar bent met je studie en we zijn van beide kanten positief is er een mogelijkheid om te komen werken voor ITG

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder